Συνάντηση Τσιάρα - ΔαβάκηΣυνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για τα θέματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης αλλά και τους δικαστικούς υπαλλήλους, είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.
Σχετικά με τη συνάντηση ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Πρόσφατα επισκέφθηκα τον υπουργό Δικαιοσύνης και καλό συνάδελφο βουλευτή Καρδίτσας, Κώστα Τσιάρα. Του έθεσα τα θέματα και τα προβλήματα που πριν λίγες μέρες «εν ακροατηρίω» συζητήσαμε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης και τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων και του ζήτησα να καταβληθεί προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Από τη συνάντηση αυτή προέκυψαν τα ακόλουθα:
Όσον αφορά το ζήτημα των επισκευών του (νέου) Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης, ο υπουργός με ενημέρωσε ότι μέσω του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. (Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτηρίων), έχει εγκριθεί ποσό 265.000 ευρώ για το σκοπό αυτό και θα εκτελεστούν σύντομα από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.
Σχετικά με το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δικαστικών υπηρεσιών, ο υπουργός με ενημέρωσε ότι σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την ταχεία ολοκλήρωση των εκκρεμών προσλήψεων, μέσω των οποίων προβλέπεται η κάλυψη δύο θέσεων στη Λακωνία. Επίσης με διαβεβαίωσε, ότι είναι διατεθειμένος να επισπεύσει όλες τις διαδικασίες μεταθέσεων και αποσπάσεων δικαστικών υπαλλήλων στη Σπάρτη, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν σχετικές αιτήσεις. Με βάση τα ανωτέρω, πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρούμε συγκρατημένη αισιοδοξία.

Φωτογραφικό υλικό εδώ.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ