ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ: Απερίφραστα καταδικάζουμε τη χρήση βίας σε βάρος των Αντιδημάρχων Σπάρτης


ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ δημοτικής παράταξης ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ Δήμου Ευρώτα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΘΕΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΣΠΆΡΤΗΣ
Απερίφραστα καταδικάζουμε τη χρήση βίας σε βάρος των Αντιδημάρχων Σπάρτης και τους ευχόμαστε περαστικά μετά από αυτήν την περιπέτεια.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό ζητάμε να ξεκινήσει μια ουσιαστική συζήτηση για την ριζική και μακροπρόθεσμη λύση του ζητήματος που είναι πολύπλοκο και πολυσύνθετο. Όλοι επιθυμούμε και απαιτούμε η τοπική αυτοδιοίκηση να μπορει να εκτελεί τις υποχρεώσεις της χωρίς κανενός είδους παρεμβάσεις, οσο και οι Αστυνομικές Αρχές, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών, όσο και οι κοινωνικές υπηρεσίες, ώστε από κανέναν , άρα και από τους Ρομά να μην θεωρούν φυσιολογικές τις ληστείες και τη χρήση βίας ως μέσο επίλυσης διαφορών.
Οι ευθύνες διαχρονικά της πολιτείας για την περιθωριοποίηση της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας είναι μεγάλες, και χρειάζεται όλοι μας με πρωτοβουλία της τοπικής αυτοδιοίκησης να δουλέψουμε συστηματικά με ολοκληρωμένο σχέδιο άμεσο και μακροπρόθεσμο για να εξασφαλίσουμε συνθήκες ηρεμίας και ειρηνικής συνύπαρξης όλων μας συμβάλλοντας στην λύση των αιτιών που γεννούν τα προβλήματα.

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr