Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι θέσεις Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού στη ΛακωνίαΟ βουλευτής Λακωνίας κ. Κρητικός πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη. Η επικοινωνία των δύο είναι πολύ συχνή για την επίλυση μικρών και μεγαλύτερων προβλημάτων που παρουσιάζονται στις δομές Υγείας της Λακωνίας.

Ο κ. Κρητικός έχοντας ως γιατρός πολύχρονη παρουσία στις δομές Υγείας της Λακωνίας γνωρίζει από πρώτο χέρι τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη συνολική αναβάθμιση αυτών, βήματα τα οποία γίνονται σταδιακά.

Επ' ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Καρβέλης επιβεβαίωσε την έγκριση από το Υπουργείο Υγείας των θέσεων για το Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό.

Τη συνάντησή τους τη γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας το παρακάτω κείμενο:

"Επισκέφθηκα τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, λόγω της επείγουσας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τα κρούσματα του covid-19, ιδιαίτερα στους εργάτες γης. Η συνεργασία με τον διοικητή είναι πάντα αποτελεσματική και άμεση.

Ως γιατρός που υπηρετώ στο χώρο της Υγείας, γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν, και ιδιαίτερα στη Λακωνία, προβλήματα τα οποία σταδιακά τα λύνουμε, βήμα-βήμα.

Στη συνάντησή μας, σημείωσα τη σοβαρότητα της κατάστασης, την οποία γνωρίζει και τον προσκάλεσα να επισκεφθεί τη Λακωνία το συντομότερο δυνατό.

Καταλήξαμε στ’ ότι είναι απαραίτητη η εντατικοποίηση των rapid test για τον covid-19, αλλά και για την ελονοσία σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει.

Επίσης η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Βλαχιώτη, Νεάπολης και Αρεόπολης, Γυθείου και Σπάρτης με έκτακτο εξειδικευμένο προσωπικό για την αντιμετώπιση των λοιμωδών νοσημάτων, ενώ του ζήτησα να μπει εκ νέου σε λειτουργία το Κ.Υ. Καστορείου.

Επ’ ευκαιρία της συνάντησής μας με ενημέρωσε πως εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι παρακάτω θέσεις Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού:

Γενικό Νοσοκομείο - Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης

1 ΠΕ Νοσηλευτικής

2 ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων

2 ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού

4 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής

11 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών

2 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

3 ΠΕ Διοικητικού - Λογιστικού

2 ΤΕ Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας

Γενικό Νοσοκομείο - Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων

2 ΠΕ Νοσηλευτικής

3 ΤΕ Νοσηλευτικής

1 ΤΕ Ραδιολογίας

1 ΔΕ Παρασκευαστών/ Ιατρικών Εργαστηρίων

2 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών

1 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

Προχωράμε!"


Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr