Στ. Αραχωβίτης από τα Χανιά: “Ανικανότητα στην διαχείριση των προβλημάτων των αγροτών”Συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες Χανίων Νίκο Καλογερή και Αντώνη Παπαδεράκη είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας και Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χανίων Π.Πολάκη και την πρώην βουλευτή του νομού Βάλια Βαγιωνάκη, καθώς και τον Συντονιστή του Αγροτ. Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρ. Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φ. Κουρεμπέ, με τον οποίο πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

Με τους Αντιπεριφερειάρχες συζητήθηκε η πορεία της δακοκτονίας, ενώ αμέσως μετά, στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα, ακόμα και για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί πρακτικά θέματα και ζητήματα καθημερινότητας, από την υγειονομική κρίση μέχρι τον πρωτογενή τομέα. Η κυβέρνηση αυτή βλέπουμε ότι λειτουργεί με το “βλέποντας και κάνοντας”, δεν έχει σχέδιο».

Έκανε, τέλος, αναφορά στην αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ των καταστροφών από την θεομηνία στο νησί της Κρήτης το 2019, αλλά και στην άμεση συνδρομή που είχε παρασχεθεί στον αγροτικό κόσμο.


Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr