ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Το σώμα μας μεγαλώνει , το πνεύμα όμως γεμίζει σοφία!

Εσείς δημιουργήσατε ζωή κάθε μορφής , δίνοντας όλη σας τη ζωή!

Μας μάθατε τον κόσμο , αφού σε σας χρωστάμε ό,τι υπάρχει γύρω μας!

Γεννήσατε , γράψατε , τιθασεύσατε τη φύση!

Σήμερα σας τιμούμε ξεχωριστά!

Σήμερα γιορτάζουμε την Τρίτη ηλικία, τα « Τιμημένα Γηρατειά» !

Όλοι νιώθουμε δέος μπροστά στα όσα έχετε ως τώρα προσφέρει και γι’αυτό το λόγο σας έχουμε ως πρότυπα για μίμηση και πάντα αναζητούμε τις λύσεις στις σοφές συμβουλές σας. Συμβουλές επίκαιρες και πάντα πολύτιμες , αφού χάρη σ’ αυτές επιτυγχάνεται η δημιουργική αλληλεπίδραση μεταξύ των γενεών και η δημιουργική ζύμωση της σκέψης ,

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ηλικιωμένοι είναι ουσιαστικός παράγοντας σ’ αυτό που λέμε κοινωνική συνοχή, διότι όχι μόνον μεταδίδουν τις πολύτιμες εμπειρίες τους , αλλά πολλές φορές βοηθούν ενεργά τα παιδιά τους, ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις και λόγω της συγκυρίας και οικονομικά, και αναλαμβάνουν να φροντίσουν τα εγγόνια τους. Η βοήθειά τους προς την οικογένεια τους είναι πάντα ουσιαστική και αστείρευτη.

Φέτος η υγειονομική κρίση , δεν μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε τους ηλικιωμένους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας ενώ η αγωνία μας γι’ αυτούς είναι μεγάλη. Μπορούμε , όμως να τους εκφράσουμε το ευχαριστώ μας για όσα έχουν κάνει για εμάς , προστατεύοντας τους. Μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια, με φροντίδα και σεβασμό είναι το ελάχιστο δώρο για εκείνους που μας γέννησαν, μας μεγάλωσαν, μας χάρισαν την γνώση και την αγάπη τους.

Ως κοινωνία και ως Δήμος γι όλα αυτά οφείλουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ευζωίας και ποιοτικής φροντίδας , και χώρους και προγράμματα αναψυχής και ξεκούρασης όπως για τους περισσοτέρους τα αγαπημένα ΚΑΠΗ. Δυστυχώς η πανδημία δεν μας επιτρέπει να το πράξουμε όπως εμείς πραγματικά το επιθυμούσαμε. Ας ευχηθούμε ο κίνδυνος της πανδημίας σύντομα να αντιμετωπισθεί και να μπορείτε να απολαύσετε τις ημέρες και τις συνήθειές σας όπως πραγματικά επιθυμείτε και αξίζετε.

Στόχος μας πάντα η συνέχειά σας και συνάμα η συνέχεια των ονείρων σας .


Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής
Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr