"ΕΛΛΑΔΑ 2021" ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ

 


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Πέτρο,

Όταν έρχεται κανείς στη Σπάρτη, επισκέπτεται μια πόλη-σύμβολο, ένα τόπο Γενναιότητας, Αυτοθυσίας και Αυταπάρνησης, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μακραίωνη διαδρομή της Πατρίδας μας.

Ένα τόπο που μας έμαθε να φυλάμε Θερμοπύλες και να μην δειλιάζουμε μπροστά στο ακατόρθωτο. Αξίες που συναντάμε στην Ελληνική Επανάσταση, αλλά, επίσης, εξαιρετικά επίκαιρες σήμερα, σε μια εποχή νέων κινδύνων και προκλήσεων.

Η Σπάρτη, μας έμαθε και κάτι ακόμα: Να γινόμαστε καλύτεροι, όπως έλεγαν οι νεότεροι Σπαρτιάτες προς τους γηραιότερους, σε ένα διαρκή αγώνα εξέλιξης και προόδου.

Ο Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι η ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να προβάλλουμε τα σπουδαία πλεονεκτήματα του τόπου μας, με δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα και βιώσιμης προοπτικής.

Είναι η ευκαιρία, για να γίνει η Σπάρτη, η πόλη της νέας εποχής, όπου οι νέοι θα αφήσουν το σημάδι τους, για να γίνουν καλύτεροι από εμάς που προηγηθήκαμε.

Εκ μέρους της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ευχαριστώ για τη φιλοξενία στη Σπάρτη, και για όσα πρόσφερε αυτός ο σπουδαίος τόπος στην Πατρίδα μας.


Με εκτίμηση & φιλία,Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr