Η πρωτοβουλία Δαβάκη για το αεροδρόμιο της Σπάρτης συνεχίζεται


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη σχετικά με την προοπτική του αεροδρομίου της Σπάρτης.

2/9  πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση με τον Διοικητή της ΥΠΑ, πτέραρχο ε.α. Γ. Δριτσάκο για το σκοπό αυτό. Εκτός του κ. Δαβάκη, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο σύμβουλος μηχανικός αεροδρομίων Μενέλαος Γερουλάκος, ο αρχιτέκτων, χειριστής αεροπλάνων Σπύρος Τζινιέρης, ο σύμβουλος του Διοικητού αντιπτέραρχος ε.α. Ν. Λύρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Αφού έγινε μια ιστορική ανασκόπηση των διαφόρων χρονικών φάσεων του αεροδρομίου της Σπάρτης, εξετάστηκαν οι τεχνικές και νομικές προϋποθέσεις για τη λειτουργική προοπτική του. Παράλληλα, έγινε μία επισκόπηση των δραστηριοτήτων και των λειτουργιών που με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι εφικτό να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν σε αυτό.

Τέλος, αποφασίστηκε στο άμεσο χρονικό διάστημα, να επισκεφθεί το αεροδρόμιο της Σπάρτης ο Διοικητής της ΥΠΑ πτέραρχος ε.α. Γ. Δριτσάκος συνοδευόμενος από υπηρεσιακό κλιμάκιο, με σκοπό την επιθεώρηση και καταγραφή των παρεμβάσεων που πρέπει καταρχήν να γίνουν.

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται…

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR