Κρητικός : Συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Νεάπολης, για τη συμμετοχή του και βράβευσή του, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ASOCEπιστολή Ν.Κρητικού προς το Γυμνάσιο Νεάπολης Λακωνίας και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας.

Κυρία Κολυβοδιάκου,

Η δουλειά των μαθητών σας και των καθηγητών του Γυμνασίου Νεάπολης κυρίου Π.Στιβακτά και κυρίας Χ.Φούκα, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές μας !

Καταφέρατε να ενεργοποιήσετε τους μαθητές σας, τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στο είδος του, που έχει σχέση με δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη γνώση που πρέπει να έχουμε για τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Καταφέρατε να δώστε το παράδειγμα οχι μόνο στις άλλες σχολικές κοινότητες αλλά και σε εμάς τους μεγαλύτερους, πως ο ενεργός πολίτης είναι εκείνος ο οποίος είναι ωφέλιμος στην κονωνία.

Καταφέρατε να αναδείξετε το Μουσείο Ναυτικής Τέχνης και Παράδοσης της Νεάπολης.

Καταφέρατε να γίνετε πρεσβευτές της πόλης σας της Νεάπολης, αλλά και Λακωνίας, διαφημίζοντάς τη στις σχολικές κοινότητες της Ευρώπης.

Καταφέρατε να ενεργοποιήσετε και άλλες σχολικές μονάδες, μαθητές και καθηγητές, για να επιδιώξουν σε επόμενη φάση να συμμετάσχουν στο ίδιο ή παρόμοια προγράμματα.

Καταφέρατε να μετατρέψετε ένα αρχικά όμορφο ταξίδι αναζήτησης και δημιουργίας μέσω του προγράμματος ‘At the School of Open Cohesion’, σε μια επιτυχημένη και βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια μας, δράση.

Καταφέρατε με τις δικές σας δυνάμεις και μέσω του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης του τόπου σας, να ....... ανοίξετε πανιά, όπως είναι και ο τίτλος της τόσο επιτυχημένης Ερευνητικής σας Εργασίας-Μελέτης.

Παρακαλώ όπως μεταφέρετε σε όλους τους μαθητές και καθηγητές που συνδιαμόρφωσαν και συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα, τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου.

Καλή δύναμη και επιτυχίες σε όλη τη σχολική κοινότητα και ειδικά εύχομαι στους μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους τους.

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής ΛακωνίαςΝέα Δημοκρατία

Σχόλια

SLEEP EXPERTS

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr


Κρεβάτι Vitto της Elite StromPRICE : € 750For Sale
ΚΡΕΒΆΤΙ VITTO ΤΗΣ ELITE STROM
Category : Furniture
ΠΡΟΣΦΟΡΑPRICE : € 550For Sale
ΠΡΟΣΦΟΡΑ