Ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας στις 28 Σεπτεμβρίου, στη Σπάρτη



“Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας” είναι το θέμα της εκδήλωσης που ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας διοργανώνει στην Σπάρτη την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, θα γίνει παρουσίαση από τους επιστημονικά υπεύθυνους των υπό υλοποίηση δράσεων οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση του καθεστώτος διατήρησης οικοτόπων και ειδών.

Παράλληλα, από τον καθηγητή Μιχαήλ Σκούλλο, πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής MAB/UNESCO, θα αναλυθεί η σημασία της ένταξης της ευρύτερης περιοχής “όρους Πάρνωνα – Κάβου Μαλέα” στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας του Προγράμματος Ανθρωπος και Βιόσφαιρα ΜΑΒ/UNESCO. Η διαδικασία σύνταξης φακέλου υποψηφιότητας για την ανακήρυξη της περιοχής της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου ως Αποθέματος Βιόσφαιρας υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε. σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των Φορέων Διαχείρισης “Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς και Κυπαρισσιακού Κόλπου” και “Χελμού – Βουραϊκού” θα παρουσιάσουν, υπό την μορφή αναρτημένης εισήγησης (banner), τις διαχειριστικές δράσεις που υλοποιούν από χρηματοδότηση του ίδιου Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, κατόπιν εγγραφής, ενώ σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής σε αυτή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Φορέα Διαχείρισης (τηλέφωνο 275 5 022021, εσωτερικό 2 ή 5).



Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ