Ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας στις 28 Σεπτεμβρίου, στη Σπάρτη“Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας” είναι το θέμα της εκδήλωσης που ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας διοργανώνει στην Σπάρτη την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, θα γίνει παρουσίαση από τους επιστημονικά υπεύθυνους των υπό υλοποίηση δράσεων οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση του καθεστώτος διατήρησης οικοτόπων και ειδών.

Παράλληλα, από τον καθηγητή Μιχαήλ Σκούλλο, πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής MAB/UNESCO, θα αναλυθεί η σημασία της ένταξης της ευρύτερης περιοχής “όρους Πάρνωνα – Κάβου Μαλέα” στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας του Προγράμματος Ανθρωπος και Βιόσφαιρα ΜΑΒ/UNESCO. Η διαδικασία σύνταξης φακέλου υποψηφιότητας για την ανακήρυξη της περιοχής της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου ως Αποθέματος Βιόσφαιρας υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνας Α.Ε. σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι των Φορέων Διαχείρισης “Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς και Κυπαρισσιακού Κόλπου” και “Χελμού – Βουραϊκού” θα παρουσιάσουν, υπό την μορφή αναρτημένης εισήγησης (banner), τις διαχειριστικές δράσεις που υλοποιούν από χρηματοδότηση του ίδιου Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, κατόπιν εγγραφής, ενώ σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής σε αυτή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Φορέα Διαχείρισης (τηλέφωνο 275 5 022021, εσωτερικό 2 ή 5).Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr