Συγχαρητήρια στα Λακωνόπουλα για τις Πανελλαδικές!


Συγχαρητήρια στα Λακωνόπουλα για τις Πανελλαδικές!

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, έκλεισε για πολλές οικογένειες του τόπου μας ένας κύκλος προσπαθειών, υπό τις πρωτόγνωρες μάλιστα συνθήκες που επέβαλε η πανδημία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα Λακωνόπουλα για την επιτυχία τους! Η ζωή κερδίζεται με προσπάθεια και αγώνα. Σήμερα έκαναν το πρώτο βήμα. Μπροστά τους ανοίγεται μία συναρπαστική περίοδος, γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις. Στη νέα τους αυτή πορεία, εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη!

Όμως σε μια δοκιμασία, υπάρχουν και αυτοί που δεν πέτυχαν. Στα παιδιά αυτά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην απαγοητευτούν. Να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί η εμπειρία μιας «ήττας», μας κάνει καλύτερους, εντοπίζοντας και διορθώνοντας τα λάθη μας. Έτσι που αυτή η «ήττα», να κρύβει μέσα της μία επερχόμενη νίκη.

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους αγώνα δίπλα στα παιδιά, ώστε όλα να έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

Πάνω από όλα, όμως, θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς, που στέκουν ως άγρυπνοι φρουροί και υποστηρικτές των ονείρων των παιδιών τους!

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr