Συνεργεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα διενεργήσουν ελέγχους στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης,


Συνεργεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα οποία συγκροτήθηκαν με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, θα διενεργήσουν ελέγχους στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αύριο Πέμπτη 27 μέχρι και την Δευτέρα 31 Αυγούστου, καταθέτοντας τα αποτελέσματα των ελέγχων τους στο γραφείο του περιφερειάρχη την ερχόμενη Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση του περιφερειάρχη προβλέπει, ειδικότερα “τη συγκρότηση 3 συνεργείων για τη διαπίστωση ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές και τεχνικά έργα” ως εξής, α) συνεργείο ελέγχων σε Δομές Περιβάλλοντος, β) συνεργείο ελέγχου σε συγκοινωνιακές υποδομές και γ) συνεργείο ελέγχου σε λοιπές υποδομές τεχνικών έργων. Συντονιστής των εν λόγω συνεργείων ορίζεται ο Παναγιώτης Παναγάκης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Λακωνίας.

Επίσης, με την ίδια απόφαση συγκροτούνται δύο ακόμα συνεργεία από υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Λακωνίας, εκ των οποίων το ένα θα διενεργήσει αυτοψίες σε επιχειρήσεις της πληγείσας περιοχής ενώ το δεύτερο θα προβεί στη διαπίστωση ζημιών που προκλήθηκαν σε αγροτικές καλλιέργειες, ζωικό κεφάλαιο και δασικές εκτάσεις.

Οι έλεγχοι από την πλευρά των εν λόγω συνεργείων θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ την ερχόμενη Δευτέρα 31 του μήνα, ενώ το υλικό καταγραφής και η σχετική έκθεση θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στο Γραφείο Περιφερειάρχη μέχρι τις 3 το μεσημέρι, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Την πλήρη απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, με τη συγκρότηση των συνεργείων, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr