Ολοκληρώθηκε η περιοδεία κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Μάνη


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η περιοδεία του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Μάνη και την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, που επλήγη από τις φωτιές των προηγούμενων ημερών. 
Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο διευθυντής του κόμματος Βαγγέλης Φανίδης, οι τομεάρχες Καρακατσάνης Δημήτρης , Καρανάσιος Δημήτρης, Πετρόπουλος Σταύρος και ο πολιτευτής
Λακωνίας Παναγιώτης Κρυπωτός.
Το κλιμάκιο συνάντησε τοπικούς φορείς, όπως τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και τους αντιδήμαρχους Μάνης, καθώς επίσης και πολίτες της Λακωνίας, κάποιοι εκ των οποίων έχουν αναπτύξει εξέχουσα εθνοκεντρική δράση εδώ και χρόνια στον τόπο μας, όπως ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης.
Μέσω των σημαντικών συζητήσεων με τους αιρετούς είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα ζητήματα που προβληματίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και να αναπτύξουμε τις δικές μας θέσεις. Κυρίως, όμως, δώσαμε έμφαση στις ιδέες και τις απόψεις του απλού κόσμου της Λακωνίας, που δίνει την μάχη της καθημερινότητας αγωνιζόμενος προκειμένου να επιβιώσει σε μια δύσκολη εποχή, διατηρώντας απαρασάλευτα τα στοιχεία της ελληνικής εθνικής ταυτότητας.
Προσωπικά, ως πολιτευτής Λακωνίας, δεσμεύομαι να είμαι συνεχώς δίπλα στον μέσο Λάκωνα πατριώτη και να αφουγκράζομαι τα αιτήματά του, προσφέροντας όποια λύση μπορώ από την θέση που βρίσκομαι. Προκειμένου να υπηρετήσουμε την λακωνική γη με την αγάπη που της πρέπει. Προκειμένου να δώσουμε την μάχη για μια περήφανη Λακωνία σε μια πατρίδα ελληνική.
Παναγιώτης Κρυπωτός 
πολιτευτής Λακωνίας

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR