ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ευρεία σύσκεψη με θέμα την αποζημίωση των αγροτών, των οποίων η περιουσία καταστράφηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Καρίτσα το Σάββατο στις 22-08-2020, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου με την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεωργίου Στρατάκου. Στην σύσκεψη παρευρέθηκε, επίσης, ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός.

Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα καταβολής αποζημίωσης στους παραγωγούς ελιών Καλαμών, των οποίων η παραγωγή της περσινής χρονιάς έμεινε αδιάθετη λόγω χαμηλής ζήτησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη καταβολής αποζημιώσεων τόσο σε αυτούς, που κάηκαν τα ελαιόδεντρα τους από την πρόσφατη πυρκαγιά όσο και σε αυτούς, που έχασαν το εισόδημα μιας χρονιάς με συνακόλουθες συνέπειες για την τοπική οικονομία. Τέλος, τόσο ο κ. Λυκουρέντζος όσο και ο κ. Στρατάκος δεσμεύτηκαν ότι θα προχωρήσουν στον καθορισμό των τρόπων αποζημίωσης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR