ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝΟΙ βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανακοινώθηκαν.

Η αγωνία για όλους τους υποψηφίους έλαβε τέλος.

Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θέλω να δώσω , μέσα από την καρδιά μου θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Σπάρτης που πέτυχαν τον πολυπόθητο στόχο τους για την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας .

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς σας για την πολύπλευρη στήριξη στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών αλλά και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής σχολικής χρονιάς, στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Αγαπητά μας παιδιά,

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια θέλω να γνωρίζετε ότι εσείς, η νέα γενιά είστε η ελπίδα του τόπου μας.

Σε σας εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο .

Εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη και να πραγματοποιήσετε στο μέλλον τα όνειρα και τους στόχους σας με την ίδια θέληση και επιμονή που δείξατε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μα πάνω απ’ όλα σας εύχομαι να μην χάσετε ποτέ την πίστη σας στις δυνάμεις σας και να θυμάστε πάντα ότι με σκληρή δουλειά, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Όσοι από εσάς δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στη ζωή μας υπάρχουν πολλές επιλογές και δίνονται πολλές ευκαιρίες και είμαι σίγουρος ότι θα τις αξιοποιήσετε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, θέλω να καλωσορίσω στη Σπάρτη τους φοιτητές, που επέλεξαν να φοιτήσουν στα Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης μας και να τους ευχηθώ καλή διαμονή και να έχουν μία όμορφη φοιτητική ζωή .

Να έχετε καλές σπουδές και να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!!!
Ο Επικεφαλής της Παράταξης

Βαγγέλης Βαλιώτης

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr