Σ. Αραχωβίτης Ξηροκάμπι: «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας, δημιουργούμε κοινό μέτωπο, προτείνουμε, διεκδικούμε»
Συνάντηση με όλους τους συλλογικούς φορείς του Ξηροκαμπίου για τα προβλήματα και την ποιότητα ζωής του χωριού είχε την Δευτέρα, 3 Αυγούστου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Σταύρος Αραχωβίτης, στο υπαίθριο θέατρο Ξηροκαμπίου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ παραγωγικό κλίμα και διήρκησε για δύο ώρες, ο βουλευτής αρχικά έκανε απολογισμό και λογοδοσία για δράσεις και πρωτοβουλίες των προηγούμενων ετών καθώς επίσης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν εγκριθεί και προγραμματιστεί να υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, έργα ενταγμένα σε προγράμματα από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις, τα προβλήματα, τις προτάσεις και τα αιτήματα των φορέων και δεσμεύτηκε για σταθερή επικοινωνία για την προώθηση των αιτημάτων για τη βελτίωση της ζωής και της εικόνας του χωριού, καθώς και τη στήριξη των πρωτοβουλιών και δράσεων των συλλογικών φορέων.

Συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινής δράσης με το τοπικό συμβούλιο και τους φορείς για να τεθούν τα φλέγοντα θέματα του χωριού στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και να βρεθούν λύσεις.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR