28Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ (ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/2018 τεύχος Α΄) σε έκτακτη (δια περιφοράς) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 14η Αυγούστου 2020 ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 13:00 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Σκάλας, με τα παρακάτω θέματα:


Λήψη απόφασης σχετικά με Ετήσιο Προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021
Λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του ιού COVID-19 (κορωνοϊός)
Λήψη απόφασης σχετικά μεάσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της υπ΄αριθμ. 38/2020 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Σπάρτης επί αγωγής των Βλάχου Ζαχαρούλαςκλπ στο σύνολο επτά (7) εργαζομένων κατά του Δήμου Ευρώτα και ορισμός δικηγόρου
Λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τριπόλεως επί της αίτησης ακύρωσης των Παναγιώτης Σαραντόπουλος και Γεωργία Σαραντοπούλου κατά του Δήμου Ευρώτα σχετικής με άρση πολεοδομικής απαλλοτρίωσης λόγω παρέλευσης εύλογου χρόνου μετά την υπ΄αριθμ. 385/2017 παραπεμπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής

Κυριακάκος ΠαναγιώτηςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR