Κανένα νέο για το θέμα της Διοίκησης στο Νοσοκομείο Λακωνίας! Τη «μπάλα στην εξέδρα» πέταξε ο Yφυπουργός ΥγείαςΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ

Κανένα νέο για το θέμα της Διοίκησης στο Νοσοκομείο Λακωνίας!
Τη «μπάλα στην εξέδρα» πέταξε ο Yφυπουργός Υγείας

Στην Επιτροπή Αξιολόγησης παρέπεμψε ο Υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης, το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με την παραίτηση του Διοικητή και του Δ.Σ του Νοσοκομείου Λακωνίας, το οποίο παραμένει ακέφαλο από την αρχή του έτους, χωρίς καν να ορίσει χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση νέου Διοικητή και μελών του Δ.Σ.


Αυτό προκύπτει από την απάντησή του στη σχετική Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή, επικαιροποιώντας την ίδια Ερώτηση που είχα καταθέσει στις 17 Μαρτίου (!) και παρέμενε αναπάντητη μέχρι σήμερα.

Ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Καλογεράκος, ο οποίος ανέλαβε χρέη προσωρινού Διοικητή από τις 2 Ιανουαρίου 2020, μετά την παραίτηση του προηγούμενου Διοικητή, μέχρι και την παραίτησή του στις 16 Ιουνίου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου αξίζουν συγχαρητηρίων για την «πλάτη» που έβαλαν μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση υγειονομικού συναγερμού, γεγονός που επισήμανα και ενώπιον του Υφυπουργού.

Υπάρχει βέβαια και ακόμη κάτι αξιοσημείωτο από τη σημερινή συζήτηση. Ο κ. Κοντοζαμάνης δεν είχε τίποτα να πει, ούτε για την αιφνιδιαστική μετακίνηση του Επιμελητή Ακτινολογίας από το Νοσοκομείο Λακωνίας στο Νοσοκομείο Αιγίου, με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ. Μια μετακίνηση που θα οδηγήσει σε κενά στο πρόγραμμα εφημεριών του Ακτινολογικού, πράγμα που καθιστά άκρως επισφαλείς τις εφημερίες του νοσοκομείου ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Σχόλια

SLEEP EXPERTS

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr


Κρεβάτι Vitto της Elite StromPRICE : € 750For Sale
ΚΡΕΒΆΤΙ VITTO ΤΗΣ ELITE STROM
Category : Furniture
ΠΡΟΣΦΟΡΑPRICE : € 550For Sale
ΠΡΟΣΦΟΡΑ