Παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Καλαμάτα

Παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Καλαμάτα

Στην εσπερίδα για την παρουσίαση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου, στην Καλαμάτα, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο περιφερειάρχης επισήμανε για μια ακόμα φορά την ανάγκη να υπάρξει εθνική πολιτική για τον πρωτογενή τομέα, κάτι που -όπως είπε- κατέστη σαφές κατά την πανδημία.

Ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι χρειάζεται να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα για τους νέους αγρότες, όπως και να αποκατασταθεί το συνεταιριστικό κίνημα, τόνισε ακόμα πως η Περιφέρεια προχωρεί μεθοδικά στην ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, προωθώντας μεταξύ άλλων την υλοποίηση αρδευτικών έργων, αλλά και τη συνεργασία της με τους δήμους για την αναβάθμιση του αγροτικού οδικού δικτύου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας μίλησαν τα στελέχη του υπουργείου Α. Αθανασοπούλου με θέμα “ΚΑΠ 2021 -2027: Τι αλλαγές φέρνει η ΚΑΠ” και Χ. Θεοδωρίδου με θέμα “ΚΑΠ μετά το 2020. Βασικά σημεία της μεταρρύθμισης”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Περικλής Μαντάς, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Νίκων Τζινιέρης, Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλης Καπέλιος, Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, Πύλου – Νέστορος Τάκης Καρβέλας και Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Ηλίας Ντονάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Πετράκος και Δήμητρα Λυμπεροπούλου, εκπρόσωποι αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων, υπηρεσιακά στελέχη κ.α.

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr