Συνάντηση Διοίκησης Επιμελητηρίου με τους Βουλευτές κ. Τζανακόπουλο & κ. Αραχωβίτη


Το Σάββατο 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης κ. Δημήτριο Τζαννακόπουλο Βουλευτή Α’ Αθηνών, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργό Επικρατείας & τον κ. Σταύρο Αραχωβίτη Βουλευτή Λακωνίας και πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τη συνάντηση αιτήθηκαν οι κ.κ. Βουλευτές προκειμένου να συζητήσουν με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου τα προβλήματα της Λακωνίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης, έθεσε στον κ. Τζαννακόπουλο τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη Λακωνία: την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και την αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών ως προϋπόθεση ανάπτυξης της οικονομίας στη μετά-κορονοϊό εποχή. Συγκεκριμένα έθεσε στους βουλευτές την αναγκαιότητα βελτίωσης των οδικών υποδομών της Λακωνίας, τον σχεδιασμό για το έργο του φυσικού αερίου και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων έργων ΑΠΕ στην Πελοπόννησο, την ανάγκη κατασκευής νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα και της αξιοποίησης των δύο ιστορικών γεφυρών του ποταμού σε Σπάρτη και Σκάλα, τη βελτίωση του αρδευτικού συστήματος στο νότιο μέρος της Λακωνίας, τη δημιουργία παράκαμψης Σκάλας-Βλαχιώτη, καθώς και τη βελτίωση και αξιοποίηση του λιμανιού στο Γύθειο. Τόνισε, ότι θα πρέπει να στηριχθεί ιδιαίτερα ο πρωτογενής τομέας αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία του στην ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας μας.
Ο κ. Παναρίτης ανέπτυξε ιδιαίτερα την επιτακτική ανάγκη τόνωσης της οικονομίας μέσω παροχής ρευστότητας στις επιχειρήσεων, χωρίς την οποία δε θα ανακάμψει η οικονομία, θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις και θα αυξηθεί υπέρμετρα η ανεργία. Επίσης, τοποθετήθηκε σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο θέμα της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από τις τράπεζες στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων στήριξης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα, λόγω των συνεπειών του lockdown, θα πρέπει και οι τράπεζες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για την επιβίωση της οικονομίας μας».

Ο κ. Τζαννακόπουλος ενστερνίστηκε τις θέσεις του Επιμελητηρίου, τοποθετήθηκε για τους τρόπους αντιμετώπισης και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να υπάρξουν όσον αφορά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, τονίζοντας ότι η κρίση που περνά η χώρα είναι πρωτόγνωρη.

Ακολούθησε συζήτηση επί των ανωτέρω θεμάτων.

Σχόλια

SLEEP EXPERTS

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr


Κρεβάτι Vitto της Elite StromPRICE : € 750For Sale
ΚΡΕΒΆΤΙ VITTO ΤΗΣ ELITE STROM
Category : Furniture
ΠΡΟΣΦΟΡΑPRICE : € 550For Sale
ΠΡΟΣΦΟΡΑ