8 στα 8 στο Τόκυο της Ιαπωνίας για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Με μια μεγάλη διεθνής επιτυχία με 7 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο.

Στον JAPAN Olive Oil Prize Competition 2020


Μια πολύ μεγάλη διάκριση υψηλού κύρους για Έλληνα ελαιοπαραγωγό με οκτώ (8) βραβεύσεις σε οκτώ (8) ισάριθμες συμμετοχές, σημειώθηκε στο Τόκυο της Ιαπωνίας, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου JAPAN Olive Oil Prize competition 2020.

Πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη του Τόκυο, από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου 2020. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός εφαρμόζει standards αξιολόγησης πολύ αυστηρά βασίζεται στις γευσιγνωστικές μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη και η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον JAPAN olive oil Prize competition 2020, γίνεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Συμμετείχαν εκατοντάδες ελαιόλαδα από 16 ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Ισπανία, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Η.Π.Α, Τουρκία, Ισραήλ κλπ. με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Τόκυο, JAPAN Olive Oil Prize 2020 με οκτώ (8) εξειδικευμένα βιολογικά - gourmet ελαιόλαδα τους, συγκεντρώνοντας βαθμολογίες που ξεπέρασαν το 96%, τιμήθηκαν με τον αριθμό των οκτώ (8) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους.

Αποτελεί έναν εξαιρετικό αριθμό επιβραβεύσεων φτάνοντας το μοναδικό 100 % ως ποσοστό για Έλληνα ελαιοπαραγωγό σε διεθνή διαγωνισμό του εξωτερικού με 7 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο μεγάλης αναγνώρισης.

Να σημειωθεί παράλληλα ότι το ελαιόλαδο ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo αναδείχτηκε ως καλύτερο στην κατηγορία του και Best Flavored ελαιόλαδο του 2020, με βαθμολογία που υπερβαίνει το 96/100.

Ειδικότερα, τα οκτώ (8) βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου που βραβεύθηκαν στο Τόκυο της Ιαπωνίας για το 2020 είναι:
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο και το καλύτερο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, με βαθμολογία άνω του 96 / 100.

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100.

ΦΥΛΛΙΚΟΝ Πρωτέλαιο - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100

ENIGMA Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ Evoo - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100

ENSTAGMA Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο, άνω του 90 / 100

ΑΡΜΟΝΙΑ Μονοποικιλιακό βιολογικό - Ασημένιο Βραβείο, άνω του 85 / 100

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τα βιολογικά, Single Estate ελαιοπροϊόντα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας να αναγνωρίζονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα να θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.

Οι οκτώ (8) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις, στο Τόκυο της Ιαπωνίας στον JAPAN olive oil Prize Competition 2020, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 193 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Single Estate producer).

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR