10 στα 10 στο Ισραήλ και ένα παγκόσμιο ρεκόρ 203 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.


10 στα 10 στο Ισραήλ και ένα παγκόσμιο ρεκόρ 203 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Με 1 Grand Prestige, 2 Prestige και 7 Gold χρυσά βραβεία στον Terraolivo International Olive Oil Competition 2020


Μια μοναδική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, με 10 βραβεία σε 10 συμμετοχές των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Terraolivo International Olive Oil Competition 2020, μαζί με την επίτευξη ενός παγκόσμιου πλέον ρεκόρ 203 βραβεύσεων, για ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα !!

Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2020. Διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, εφαρμόζοντας standards αξιολόγησης σύμφωνα με τις μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου και κατατάσσεται στους τρείς μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου, με την υψηλή βαθμολογία και δυσκολία του 9 / 10, βάσει της παγκόσμια κατάταξης EVOOWR.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον Terraolivo 2020, γίνεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους και μόνο με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

O βαθμός δυσκολίας επίσης συμπληρώνεται από τον πολύ μεγάλο παγκόσμιο συναγωνισμό αλλά και κυρίως από τις πολλές συμμετοχές, που για το 2020 ξεπέρασαν τα 500 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο από 20 ελαιοπαραγωγικές χώρες, με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ, Terraolivo International Olive Oil Competition 2020 με δέκα (10) εξειδικευμένα βιολογικά - gourmet ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με τον αριθμό των δέκα (10) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς κριτές. Αποτελεί έναν μοναδικό αριθμό επιβραβεύσεων, για Έλληνα ελαιοπαραγωγό στο διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ.

Ειδικότερα, τα δέκα (10) βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου που βραβεύθηκαν με 1 Grand Prestige, 2 Prestige και 7 Gold βραβεία στον Terraolivo International Olive Oil Competition 2020, είναι:

ENIGMA Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο Grand Prestige

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο Prestige

ΦΥΛΛΙΚΟΝ Βιολογικό Πρωτέλαιο - Χρυσό Βραβείο Prestige

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ Βιολογικό Πρώιμης Συγκομιδής - Χρυσό Βραβείο Gold

ΑΡΜΟΝΙΑ Βιολογικό Μονοποικιλιακό - Χρυσό Βραβείο Gold

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron and Sage Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron and Rosemary Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold
Αποτελεί μια αξιόλογη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, η επιβράβευση που σημειώθηκε στον Terraolivo IOOC 2020 του Ισραήλ, σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιας εμβέλειας και κύρους, με δέκα (10) υψηλού επιπέδου βραβεύσεις σε δέκα (10) ισάριθμες συμμετοχές.Ιδιαίτερα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η επίτευξη του μοναδικού αριθμού των 203 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο, αριθμός που σηματοδοτεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate organic producer).

Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr