10 στα 10 στο Ισραήλ και ένα παγκόσμιο ρεκόρ 203 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.














10 στα 10 στο Ισραήλ και ένα παγκόσμιο ρεκόρ 203 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Με 1 Grand Prestige, 2 Prestige και 7 Gold χρυσά βραβεία στον Terraolivo International Olive Oil Competition 2020


Μια μοναδική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, με 10 βραβεία σε 10 συμμετοχές των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Terraolivo International Olive Oil Competition 2020, μαζί με την επίτευξη ενός παγκόσμιου πλέον ρεκόρ 203 βραβεύσεων, για ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα !!

Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2020. Διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, εφαρμόζοντας standards αξιολόγησης σύμφωνα με τις μεθόδους που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου και κατατάσσεται στους τρείς μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου, με την υψηλή βαθμολογία και δυσκολία του 9 / 10, βάσει της παγκόσμια κατάταξης EVOOWR.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον Terraolivo 2020, γίνεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους και μόνο με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

O βαθμός δυσκολίας επίσης συμπληρώνεται από τον πολύ μεγάλο παγκόσμιο συναγωνισμό αλλά και κυρίως από τις πολλές συμμετοχές, που για το 2020 ξεπέρασαν τα 500 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο από 20 ελαιοπαραγωγικές χώρες, με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ, Terraolivo International Olive Oil Competition 2020 με δέκα (10) εξειδικευμένα βιολογικά - gourmet ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με τον αριθμό των δέκα (10) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς κριτές. Αποτελεί έναν μοναδικό αριθμό επιβραβεύσεων, για Έλληνα ελαιοπαραγωγό στο διεθνή διαγωνισμό του Ισραήλ.

Ειδικότερα, τα δέκα (10) βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου που βραβεύθηκαν με 1 Grand Prestige, 2 Prestige και 7 Gold βραβεία στον Terraolivo International Olive Oil Competition 2020, είναι:

ENIGMA Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο Grand Prestige

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο Prestige

ΦΥΛΛΙΚΟΝ Βιολογικό Πρωτέλαιο - Χρυσό Βραβείο Prestige

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ Βιολογικό Πρώιμης Συγκομιδής - Χρυσό Βραβείο Gold

ΑΡΜΟΝΙΑ Βιολογικό Μονοποικιλιακό - Χρυσό Βραβείο Gold

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron and Sage Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold

ENSTAGMA Saffron and Rosemary Evoo - Χρυσό Βραβείο Gold




Αποτελεί μια αξιόλογη διάκριση για Έλληνα ελαιοπαραγωγό, η επιβράβευση που σημειώθηκε στον Terraolivo IOOC 2020 του Ισραήλ, σε ένα διαγωνισμό παγκόσμιας εμβέλειας και κύρους, με δέκα (10) υψηλού επιπέδου βραβεύσεις σε δέκα (10) ισάριθμες συμμετοχές.



Ιδιαίτερα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η επίτευξη του μοναδικού αριθμού των 203 διεθνών βραβεύσεων σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο, αριθμός που σηματοδοτεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για ελαιοπαραγωγό που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate organic producer).

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ