Νταλιάνης : Άργησε η υλοποίηση της καταγγελίας στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Ε.ΕΜε την 12/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα αποφασίστηκε να γίνει δημόσια καταγγελία στο τμήμα περιβάλλοντος της Ε.Ε. για το έργο ΣΔΙΤ της περιφέρειας Πελοποννήσου στη θέση Ξηροκαμπια Σκάλας , για παράβαση του Εθνικού δικαίου περί περιβάλλοντος , καθώς και για παραβάσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας Ε.Ο. 851/18 κλπ .
Στο υπόδειγμα τής καταγγελίας που είναι νομικό και επιστημονικό κείμενο αναφέρεται η ακαταλληλότητα των εδαφών στην θέση Ξηροκαμπια Σκάλας, λόγω υδατοπερατοτητας σε αντιδιαστολή, με υδατοπερατα όπως πχ είναι εδάφη βορείως τής Σπάρτης και αλλού. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι πρόταση, αλλά ενημερωτικό παράδειγμα.
Επί της ουσίας ; 1. Πάρθηκε σχεδόν ομόφωνα η 12/2020 ΑΔΣ και μετά την ανάρτηση στο Διαύγεια είναι άμεσα εκτελεστή.
2. Ποτέ δεν έγινε ανάκληση της , οπότε ισχύει
3. Στην ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται ο πληρεξούσιος δικηγόρος για την υποβολή της, στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Ε.Ε.
4. Δεν αποφασίστηκε τίποτα για ευρωβουλευτές και ελληνικό γραφείο της ευρωπαϊκής επιτροπής , διότι θέλαμε αρμοδιως να κατατεθεί στην ΕΕ
5. Η υλοποίηση της 12/2020 ΑΔΣ με την συνήθη ροή εκτέλεσης από το Δήμο Ευρώτα έπρεπε περίπου τέλη Μαρτίου να έχει πραγματοποιηθεί. Άργησε τρεις μήνες η υλοποίηση της και για αυτή την ολιγωρία κάποιοι ευθύνονται
6. Φορείς τής δημόσιας διοίκησης συνεχίζουν και σήμερα την παράβαση του περιβαλλοντικού νομικού πλαισίου και πρέπει να αντιταχθούμε νομικά και κινηματικά.

Γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ Δήμου Ευρώτα

Σχόλια

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR