Απάντηση Τριχείλη στο Νικολινάκο : Εκ κακού κόρακος κακόν ωόνΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μολάοι 29 Ιουνίου 2020
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Απάντηση στη δεύτερη επιστολή του εκ συστήματος ασχημονούντος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
του Δήμου Μονεμβασίας.

Εκ κακού κόρακος κακόν ωόν


Προβληματίστηκα πολύ αν πρέπει να δώσω απάντηση, αλλά θα το κάνω γιατί διαφορετικά θα νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους δημότες.
Ο άνθρωπος άρχισε τις κακοήθειές του χωρίς λόγο, στις 5 Απριλίου στην κορύφωση της πανδημίας, αποστέλλοντάς μου υβριστική και προσβλητική επιστολή, στην οποία του απάντησα στις 18 Απριλίου και επανέρχεται μετά δύο μήνες με επιστολή χειρότερη από την πρώτη, γεμάτη συκοφαντίες και αθλιότητες, γράφοντας μάλιστα ότι σεβάστηκε «τον ιερό αγώνα που έδινε η χώρα μας κατά της πανδημίας», δηλαδή μας δουλεύει κανονικά.
Αποθεώνει τον εαυτό του για την «προσφορά του στην κοινωνία» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εμφανιζόμενος ως ήρωας, προσπαθώντας να πάρει κάτι από τη δόξα αυτών που πράγματι ήταν στην πρώτη γραμμή, μόνο που κανείς δεν ξέρει πως έγινε αυτό, αφού ήταν άφαντος όλο αυτό το διάστημα, τόσο πολύ που ανησυχήσαμε για την υγεία του. Στη συνέχεια το τερματίζει, γράφοντας ότι δεν μπορούσε να με βρει, γιατί ήμουν και είμαι «κρυμμένος»!!!. Όταν ήμουν και είμαι καθημερινά στο Δήμο όλες τις ημέρες χωρίς απουσία, κάτι που μόνο αυτός στη συνειδητή του διαστρέβλωση, μπορεί να το ισχυριστεί. Οι ψυχίατροι που αναφέρει, ελπίζω να του έδωσαν κάποια αγωγή, την οποία καλό είναι να την εφαρμόσει.
Στο διάστημα αυτό, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, λειτουργήσαμε κανονικά το Δήμο, παρά τις άδειες ειδικού σκοπού και το εκ περιτροπής σύστημα που εφαρμόσθηκε, εξυπηρετώντας τους δημότες και παράγοντας μεγάλο αριθμό έργων και ενεργειών, ίσως το μεγαλύτερο ανάμεσα στους Δήμους της χώρας.
Βοηθήσαμε το Νοσοκομείο Μολάων, το Κέντρο Υγείας Νεάπολης, τα ιδρύματα της Μητρόπολης, συνεργαστήκαμε με τις Υπηρεσίες, διαχειριστήκαμε πιθανά κρούσματα κορωνοϊού και καταφέραμε να κρατήσουμε το Δήμο καθαρό έως τώρα, κάτι που ο άνθρωπος δεν μπορεί να το χωνέψει, αφού πρέπει να προσευχόταν να υπάρξει κρούσμα για να κατηγορήσει το Δήμο.
Ενημέρωση για όλα αυτά, έχει ήδη γίνει και τμήμα της υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου και επειδή ο κίνδυνος δεν έχει περάσει συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι οι δημότες, δείχνοντας και την ατομική τους ευθύνη.
Στη συνέχεια, επαινεί ξανά τον εαυτό του και τα μέλη της παράταξής του για τις σπουδές τους και τα επαγγέλματά τους. Όμως αυτά δεν είναι ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για την προσφορά κάποιου στο Δήμο. Καλό είναι να αφήσει τον έπαινο να τον κάνουν οι δημότες.
Έχει βασίσει ολόκληρη την αντιπολίτευσή του στην «σκανδαλολογία», αν και του έχει απαντηθεί πολλές φορές γραπτώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι για τα θέματα που θίγει, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο. Επαναλαμβάνει τα ίδια, ποντάροντας τα ρέστα του σαν τζογαδόρος σε πλήθος καταγγελιών και προσφυγών, οι οποίες απορρίπτονται συνεχώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου. Οι δημότες δεν τον ψήφισαν γι’ αυτό, αντίθετα τον έστειλαν εκεί για να ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις.
Για την υπεξαίρεση των 110.888 € από δημοτικό υπάλληλο το 2018 από τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, όπως πολύ καλά γνωρίζει, αφού στο συμβούλιό της συμμετέχει και σύμβουλος της παράταξής του, ο υπάλληλος έχει αποδεχθεί την ενοχή του και η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στο Β/θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και ο Δήμος άμεσα έκανε όλες τις ενέργειες για να προστατεύσει τα συμφέροντά του.
Τέλος τις βρωμιές του τις επιστρέφω, η λάσπη δεν κολλάει σε εμένα, αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που ακολουθεί τη μέθοδο του Γκαίμπελς, πες πολλά και χοντρά ψέματα και κάτι θα μείνει. Παρασύρει και τα μέλη της παράταξής του σε αυτόν τον κατήφορο, οξύνει τα πράγματα και προσπαθεί να βλάψει τη λειτουργία του Δήμου για να εκδικηθεί την ήττα του στις εκλογές και βέβαια πως είναι δυνατόν να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία, όταν έχει τέτοιου είδους αντιλήψεις και πρακτικές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr


Κρεβάτι Vitto της Elite StromPRICE : € 750For Sale
ΚΡΕΒΆΤΙ VITTO ΤΗΣ ELITE STROM
Category : Furniture
ΠΡΟΣΦΟΡΑPRICE : € 550For Sale
ΠΡΟΣΦΟΡΑ