Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης
«Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές, οφθαλμολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου (την τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκε και εθελοντική αιμοδοσία).

Η δράση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων, την ΤΟΜΥ Σπάρτης καθώς και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δημιουργός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αξίζει να σημειωθεί πως στην πόλη μας, για πρώτη φορά μετά την καραντίνα του κορωνοϊού, βρέθηκαν μαζί όλα τα κινητά πολυϊατρεία του οργανισμού.

Η δράση της προληπτικής ιατρικής για παιδιά απέδειξε πως η ανάγκη για τέτοιες πρωτοβουλίες στον τόπο μας είναι μεγάλη. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση, τα ραντεβού ήταν πολλά και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες όλων. Ωστόσο, η γνωριμία της δημοτικής αρχής με τον κύριο Κ. Γιαννόπουλο, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν αναλυτικά οι διάφορες δράσεις και οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί άμεση και συντονισμένη ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Σπάρτης.

Η Αντιδήμαρχος, κ. Γ. Ζαχαράκη, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλο που ήταν η ψυχή της όλης προσπάθειας καθώς και τα στελέχη του οργανισμού. Συγχρόνως, ευχαριστεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση της παραπάνω δράσης, τους ιατρούς των νοσοκομείων Σπάρτης, Μολάων και ΤΟΜΜΥ Σπάρτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης, τα τοπικά ΜΜΕ, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Π. Δούκα, τους συναδέλφους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους και τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Πρόνοιας.

Από το γραφείο της Αντιδημάρχουκας Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Σχόλια

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

BANNER 1

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

SPARTALUXURY.gr

KOTRONAS FLOWER

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

AIVALI HOTEL

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: έπειτα από διαπληκτισμό 45χρονος πυροβόλησε 33χρονο

ΤΟ ΚΕΕΜ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: "Με καλή συμπεριφορά , με ευγένεια, σεβασμό, και καλές τιμές, κερδίζοντας αυτά τα παιδιά τους κάνουμε πρεσβευτές μιας θετικής εικόνας για την πόλη μας."

ΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Καλώ την ανάδοχο εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις."

BUSINESS PIZZA

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ