Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης
«Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές, οφθαλμολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου (την τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκε και εθελοντική αιμοδοσία).

Η δράση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων, την ΤΟΜΥ Σπάρτης καθώς και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δημιουργός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αξίζει να σημειωθεί πως στην πόλη μας, για πρώτη φορά μετά την καραντίνα του κορωνοϊού, βρέθηκαν μαζί όλα τα κινητά πολυϊατρεία του οργανισμού.

Η δράση της προληπτικής ιατρικής για παιδιά απέδειξε πως η ανάγκη για τέτοιες πρωτοβουλίες στον τόπο μας είναι μεγάλη. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση, τα ραντεβού ήταν πολλά και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες όλων. Ωστόσο, η γνωριμία της δημοτικής αρχής με τον κύριο Κ. Γιαννόπουλο, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν αναλυτικά οι διάφορες δράσεις και οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί άμεση και συντονισμένη ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Σπάρτης.

Η Αντιδήμαρχος, κ. Γ. Ζαχαράκη, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλο που ήταν η ψυχή της όλης προσπάθειας καθώς και τα στελέχη του οργανισμού. Συγχρόνως, ευχαριστεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση της παραπάνω δράσης, τους ιατρούς των νοσοκομείων Σπάρτης, Μολάων και ΤΟΜΜΥ Σπάρτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης, τα τοπικά ΜΜΕ, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Π. Δούκα, τους συναδέλφους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους και τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Πρόνοιας.

Από το γραφείο της Αντιδημάρχουκας Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE