Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης
«Επιτυχής η δράση προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά του Δήμου Σπάρτης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές, οφθαλμολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου (την τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκε και εθελοντική αιμοδοσία).

Η δράση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, τα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων, την ΤΟΜΥ Σπάρτης καθώς και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δημιουργός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αξίζει να σημειωθεί πως στην πόλη μας, για πρώτη φορά μετά την καραντίνα του κορωνοϊού, βρέθηκαν μαζί όλα τα κινητά πολυϊατρεία του οργανισμού.

Η δράση της προληπτικής ιατρικής για παιδιά απέδειξε πως η ανάγκη για τέτοιες πρωτοβουλίες στον τόπο μας είναι μεγάλη. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση, τα ραντεβού ήταν πολλά και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες όλων. Ωστόσο, η γνωριμία της δημοτικής αρχής με τον κύριο Κ. Γιαννόπουλο, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν αναλυτικά οι διάφορες δράσεις και οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί άμεση και συντονισμένη ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Σπάρτης.

Η Αντιδήμαρχος, κ. Γ. Ζαχαράκη, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλο που ήταν η ψυχή της όλης προσπάθειας καθώς και τα στελέχη του οργανισμού. Συγχρόνως, ευχαριστεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση της παραπάνω δράσης, τους ιατρούς των νοσοκομείων Σπάρτης, Μολάων και ΤΟΜΜΥ Σπάρτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σπάρτης, τα τοπικά ΜΜΕ, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Π. Δούκα, τους συναδέλφους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους και τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Πρόνοιας.

Από το γραφείο της Αντιδημάρχουκας Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR