ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥΑθήνα, 16/6/2020

ΔΗΛΩΣΗ πρ Υπουργού κ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Η σημερινή μέρα, με την υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Σπάρτη, την Λακωνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς το έργο πνοής που είναι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης, αρχίζει πλέον με καθυστέρηση  25 ετών ( 1995-2020) να παίρνει σάρκα και οστά. 
Χαίρομαι που είχα την τιμή και την τύχη να συμμετέχω μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να γίνει πραγματικότητα η σημερινή μέρα. 
Σήμερα δεν είναι μέρα ούτε για να ασκήσουμε κριτική για τις καθυστερήσεις , ούτε για να εμπλακούμε σε μια καταστροφική για τον τόπο μας εσωστρέφεια. Είναι μέρα μεγάλης χαράς , είναι  μέρα σταθμός και αφετηρία του νέου μας αγώνα για την υλοποίηση του έργου του Νέου Μουσείου, για να πετύχουμε να κόψουμε και την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου μας.

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης
πρ Υπουργός

Πρόεδρος του σωματείου «Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης»

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR