ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΤΣΑΣ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, ύστερα από τον θάνατο της Εκπαιδευτικού,


Φιλίτσας Πολυμενάκου,

που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, δυναμικού στελέχους της Αριστεράς, με καταγωγή από το Λάγιο Λακωνίας, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια και τη θλίψη όλων των Μελών της, προς τους συγγενείς και τους φίλους της εκλιπούσης.

Η Φιλίτσα Πολυμενάκου , σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης και υπηρέτησε ως δασκάλα σε σχολεία της Λακωνίας και των Αθηνών. Παράλληλα, ως πολιτικοποιημένο άτομο που ήταν, ανέπτυξε μια πλούσια δράση, ως στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού, της Ελληνικής Αριστεράς και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το 1996 ήταν υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τον Συνασπισμό, το 2010 υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με τη Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία υποστηριζόμενη από τη ΔΗΜΑΡ της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος και τον Σεπτέμβριο του 2015, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η φίλη και σύντροφος, Φιλίτσα Πολυμενάκου, με ήθος, ευγένεια, συνέπεια και άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα, υπηρέτησε την κοινωνία και την πατρίδα, μέσα από την εκπαιδευτική και την πολιτική διαδρομή της, αγωνιζόμενη ως το τέλος της ζωής της, για την επικράτηση του σοσιαλιστικού – ανθρωπιστικού ιδεώδους, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη και τη σταθερότητα της χώρας μας, μέσα από έναν αταλάντευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό της.
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ
ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR