Ιταλία, το απόλυτο 9 στα 9 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον διεθνή διαγωνισμό EVOIOOC 2020


Στις 13 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του γνωστού διεθνώς διαγωνισμού ελαιολάδων EVOO International Olive Oil Competition 2020. Ο διαγωνισμός αυτός με διεθνή φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο, έλαβε χώρα στην Ιταλία και η διοργάνωση του έγινε στις 25 – 30 Μαΐου 2020.

Είναι μια σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική στιγμή στο 2020 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με 9 βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές, στον EVOIOOC 2020 της Ιταλίας.

Στον διεθνή διαγωνισμό αυτό εφαρμόζονται πολύ υψηλά standards δοκιμών, συμμετέχουν ειδικοί κριτές - γευσιγνώστες διεθνούς κύρους (expert panel tasters) και τα ελαιόλαδα δοκιμάζονται με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας βάσει του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου.

Η παγκόσμια κατάταξη EVOO World Ranking (EVOOWR), βασιζόμενη σε διεθνή πρότυπα, έχει κατατάξει τον διαγωνισμό EVOIOOC με την πολύ υψηλή βαθμολογία 9/10, ανεβάζοντας τον σε μια από τις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως για την εγκυρότητα , την ακεραιότητα και την μεθοδολογία του.

O βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από το μεγάλο ανταγωνισμό και τις συμμετοχές, σε μια κατεξοχήν ελαιοπαραγωγική χώρα όπως η Ιταλία. Οι συμμετοχές του ΕVOIOOC 2020 άγγιξαν τα 500 δείγματα ελαιολάδων από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Αργεντινή, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη κ.λ.π

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλλαρόπουλου συμμετείχαν με εννέα (9) ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με εννέα (9) πολύ υψηλές βραβεύσεις σε όλες τις κατηγορίες.
προερχόμενες από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου του ΕVOIOOC 2020

Αναλυτικά, τα ελαιόλαδα που βραβεύθηκαν είναι:


ENIGMA Gourmet evoo - Χρυσό Βραβείο

GEMSTONE Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο

ΦΥΛΛΙΚΟΝ Πρωτέλαιο - Ασημένιο Βραβείο

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ Πρώιμης Συγκομιδής - Ασημένιο Βραβείο

ΑΡΜΟΝΙΑ Μονοποικιλιακό - Ασημένιο Βραβείο

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ Gourmet Evoo- Ασημένιο Βραβείο

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet Evoo - Ασημένιο Βραβείο

ENSTAGMA Gourmet Evoo - Ασημένιο Βραβείο


Τα εξειδικευμένα ελαιόλαδα μας βραβεύτηκαν με 3 χρυσά και 6 ασημένια, συνολικά 9 σημαντικά βραβεία, με πολύ υψηλές αντίστοιχες βαθμολογίες.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αξιολογούνται σε διεθνούς κύρους διαγωνισμούς τα βιολογικά, Single Estate ελαιοπροϊόντα μας και να αναγνωρίζονται για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα να θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.


Ταυτόχρονα αυτή η πολλαπλή διεθνής επιβράβευση στον μεγάλο Ιταλικό διαγωνισμό EVOIOOC 2020 συμπληρώνει τα 156 παγκόσμια βραβεία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Single Estate producer).

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE