22/6 ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΤΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗN 15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΠΡΟΣ : Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και προέδρους συμβουλίων Κοινοτήτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 68, 69 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 / Α / 07-06-2010), όπως ισχύουν, σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 και ώρα 19:00 , στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας , κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την αριθμ. 163/2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμ. Πρωτ. 33282/29-05-2020, με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Ευρώτα για ένταξη στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πελοπόννησος» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια Οικονομία φιλική στο περιβάλλον» της πράξης με τίτλο : Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης ΔΕ Νιάτων

Εισηγητής: Φιφλής Δημήτριος –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 2ο : Απόφαση σχετικά με έγκριση και παραλαβή των μελετών για την πράξη με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Σκάλας Δήμου Ευρώτα»

Εισηγητής: Φιφλής Δημήτριος –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 3ο : Τροποποίηση εδαφίων του άρθρου 4 της από 29-05-2020 προγραμματικής συμφωνίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλους της Δ/νσης Περιβάλλοντος , Υπηρεσίας Δόμησης & Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, έως το έτος 2022»

Εισηγητής: Φιφλής Δημήτριος –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 4ο : Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου κ. Πλειώτα Χρήστου για υπόθεση του Δήμου

Εισηγητής: Κυριακάκος Παναγιώτης –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 5ο : «Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Ευρώτα για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας: Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2019-2020 Στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1):’’Αστική Αναζωογόνηση 2019’’ του έργου πλατείας Σκάλας Δήμου Ευρώτα»

Εισηγητής: Φιφλής Δημήτριος –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΟΣΩΝ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΠΔΔ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Εισηγητής: Κυριακάκος Παναγιώτης –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 7ο :<< ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΥΠ.ΕΣ. ( Β΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΠΟ Κ.Α.Π. 2020 ) ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ >>

Εισηγητής: Κυριακάκος Παναγιώτης –αντιδήμαρχος

Στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το λόγο, εκτός του δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και ειδικοί αγορητές ανά θέμα, που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα.

Ο Αντιπρόεδρος

ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR