ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΠΕΡΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, ώρα 10.00 πμ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο -παρουσίαση με εισηγητή τον κον Μαρτάκη Νότη, καθηγητή τουριστικών σπουδών και συνεργάτη του Δήμου Ελαφονήσου σε θέματα στρατηγικής και marketing.

Το θέμα -τίτλος της παρουσίασης είναι η “Στρατηγική προσέγγισης επισκεπτών στην εποχή της πανδημίας”. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα της ταξιδιωτικής αγοράς, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την προσέλκυση επισκεπτών, οι ψυχολογικές τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στους ταξιδιώτες και η τιμολογιακή πολιτική ή η πολιτική κινήτρων αποτελούν μερικούς από τους θεματικούς άξονες της τηλεδιάσκεψης.

Καλείσθε λοιπόν να συμμετάσχετε στην ανωτέρω ημερομηνία και ώρα στην διεύθυνση skype του Δήμου : webelafonisos.gov.gr στο σύνδεσμο https://join.skype.com/gcxNfMSMwBbf

Συντονιστής του σεμιναρίου εξ αποστάσεως έχει ορισθεί ο κος Δεληγιαννίδης Σταύρος, ειδικός συνεργάτης Δημάρχου.

Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών (καταστημάτων εστίασης και καταλυμάτων) κρίνεται απαραίτητη καθότι, αφενός μεν θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση και κατεύθυνση περί της μη γνώριμης επικείμενης τουριστικής περιόδου που διανύουμε, αφετέρου δε δύναται οι συμμετέχοντες να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους και να δοθούν τεκμηριωμένες διευκρινήσεις εκ του εισηγητή.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR