Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου στα πλαίσια της αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών


ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (Σ.Τ.Ο)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Συνεκλήθη και πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, στο Δημαρχείο Μονεμβασίας (Μολάους) σύσκεψη με αντικείμενο το Συντονισμό και την Εφαρμογή μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σουρλάς Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κόκκορης Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, ο Λιμενάρχης Νεάπολης, ο Δασάρχης Μολάων, ο εκπρόσωπος του ΚΕΕΜ Σπάρτης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δρομολόγηση έργων και δράσεων αντιπυρικής προστασίας από πλευράς δήμου αλλά και στην οργάνωση, το συντονισμό και στην ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Ο Δήμος Μονεμβασίας με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών, θα παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς θα προβαίνει σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κρίνεται απαραίτητη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR