ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΑΒΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΒΑΚΗ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Παρακολουθώ και στηρίζω τις προσπάθειες όλων για την εξασφάλιση της επέκτασης του φυσικού αερίου σε όλη την Πελοπόννησο.

Δε βιάστηκα να πάρω θέση για το θέμα ή να υποσχεθώ ενέργειες, δράσεις ή «επεκτάσεις», γιατί το φυσικό αέριο είναι μία σύνθετη υπόθεση και επηρεάζεται από πληθώρα οικονομικών και τεχνικών παραγόντων. Για αυτό και ήθελα πρώτα να σχηματίσω μια σφαιρική άποψη για τις τελευταίες εξελίξεις και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.


Για το λόγο αυτό, συναντήθηκα στη Βουλή με τον υπουργό Ενέργειας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, στον οποίο μετέφερα τη βούληση όλων των θεσμικών φορέων της Πελοποννήσου και φυσικά της Λακωνίας για την επέκταση του φυσικού αερίου στις περιοχές μας.

Ο υπουργός μου μετέφερε τη σθεναρή απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει τη ΔΕΔΑ στις αντιρρήσεις της κατά της γνωστής απόφασης της ΡΑΕ, που την έπαυσε από φορέα υλοποίησης του έργου, στηριζόμενη στην προθεσμία των 18 μηνών.

Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι αυτό που ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε από το βήμα της Βουλής, λίγη ώρα μετά, ότι δηλαδή «βούληση της κυβέρνησης είναι να επεκταθεί το δίκτυο του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, τελεία και παύλα!»

Μετά από την ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση, αυτό που απομένει για όλους μας είναι προφανές: Σθεναρή διεκδίκηση, ενότητα ενεργειών και ο συντονισμός των προσπαθειών μας. Με πρωτοπόρο την Περιφέρεια, όλοι μας συγκροτημένα θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο: φθηνή ενέργεια για επιχειρήσεις και νοικοκυριά στην Πελοπόννησο..!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR