Επίσκεψη Kρητικού και Βέρδου στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη



ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΕΟΚΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη❗️❗️🇬🇷👨‍⚕️🏨🚑

🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶 🔶

🔶 Είναι γνωστό, ότι το Κ.Υ Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα, καλύπτει μια ευαίσθητη περιοχή 10.000 κατοίκων, στην οποία δραστηριοποιούνται 2.500-3.000 εργάτες γης. Τα τελευταία χρόνια στην περιοχή έχουν εμφανιστεί και αντιμετωπιστεί με επιτυχία περιπτώσεις ελονοσίας και φυματίωσης και η περιοχή έχει βρεθεί σε καραντίνα. Αυτή η εμπειρία και γνώση, βρήκε έτοιμο το Κέντρο Υγείας της περιοχής, αμέσως μόλις εμφανίστηκε η πανδημία του κορωνοϊού και η Κυβέρνηση πήρε τα πρώτα μέτρα.


🔶 Σημαντικός για μια ακόμα φορά ήταν ο ρόλος των εργαζομένων ιατρών και του προσωπικού στο Κ.Υ. Βλαχιώτη, παρότι είναι γνωστό το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

🔶 Η 6η ΥΠΕ και το υπουργείο, είναι σε γνώση αυτών των αναγκών και ήδη έχει κινήσει διαδικασία στελέχωσης του Κέντρου Υγείας, ώστε να καλυφθούν τα κενά.

🔶 Αν και η κατάσταση στην περιοχή εμφανίζεται ελεγχόμενη, δεν επιτρέπεται ούτε στιγμή εφησυχασμός και αυτό συζητήσαμε με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας. Τόσο με την ιδιότητα του βουλευτή Λακωνίας, όσο και με αυτή του συναδέλφου τους ιατρού, τους ευχαρίστησα για την συνολική προσφορά τους, στην προσπάθεια που κάνει αυτή την εποχή η ελληνική Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και την οποία οφείλουμε να στηρίξουμε, προκειμένου να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

🔶 Συγχρόνως θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο Δήμαρχο Ευρώτα κ. Δήμο Βέρδο, για την άμεση και καθοριστική αντίδρασή του Δήμου, αφού προχώρησε και προχωρά στις κατάλληλες ενέργειες (απολυμάνσεις, μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους στο Δήμο, μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, συνεχή συνεργασία με το Κέντρο Υγείας καθώς και την Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων, κλπ.).

🔶 Αποτελεί αυτονόητη υποχρέωσή μου, από τη στιγμή μάλιστα που είμαι και γιατρός, να συμπαρίσταμαι και να προσφέρω τη στήριξη και τη βοήθειά μου, σε όλες τις μονάδες υγείας του νομού μας και σε όλους τους εργαζόμενους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

🔶 Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν και οι οποίες αναγνωρίζονται τόσο από την κυβέρνηση όσο και από όλους τους συμπατριώτες μας❗️❗️❗️

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ