Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας προς το παράρτημα Τρίπολης ΕΚΑΒ απευθύνει ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας Νίκος Παπαευσταθίου, με σχετικό έγγραφό του.

Ανάλογο ευχαριστήριο απευθύνει επίσης και ο υπεύθυνος Τομέα ΕΚΑΒ Τρίπολης Νίκος Λεζές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Στο εν λόγω έγγραφο, που απευθύνεται επίσης και προς τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

αναφέρεται, ειδικότερα, στη “σημαντική δωρεά της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφορικά με την κάλυψη βασικών αναγκών του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας του Παραρτήματος Τρίπολης σε 17 στολές ατομικής προστασίας και 3 στολές Tyvek (σύνολο 20 στολές ατομικής προστασίας), Γυαλιά προστασίας 20 τμχ., 9 litra Αντισηπτικό, 4 κουτιά Χ 100ΤΜΧ = 400 Γάντια μιας χρήσης, Ποδονάρια 200τμχ., Σκουφιά 200τμχ., Ψεκαστήρα Απολύμανσης”.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Ν. Παπαευσταθίου, η επιστολή του προς την Περιφέρεια “αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, μίας πράξης προσφοράς που, ειδικά τη σημερινή εποχή, θα πρέπει να αναδεικνύεται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια νευραλγικών φορέων της δημόσιας υγείας, όπως αυτός του ΕΚΑΒ. Τέτοιου είδους χειρονομίες αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνάνθρωπούς μας, απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη της σημερινής κοινωνίας. Για εμάς, κάθε τέτοιου είδους προσφορά, αποτελεί ένα ακόμη κρίκο στη αλυσίδα των προσπαθειών μας για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης όλων των ανθρώπων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας”.ΤΟ ΕΚΑΒ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο δικό του μήνυμα, ο υπεύθυνος του παραρτήματος Τρίπολης του ΕΚΑΒ Ν. Λεζές, τονίζει:

“Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την σημαντική σας προσφορά, σε βασικό εξοπλισμό για την καταπολέμηση του ιού COVID-19 των διασωστών του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης ειδικότερα του Τομέα Τρίπολης.

Η πράξη σας αυτή, το άμεσο ενδιαφέρον, ενδυνάμωσε και ενθάρρυνε κυρίως τους Διασώστες στον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά για τη προνοσοκομειακή φροντίδα των πολιτών που ορκίστηκαν να υπηρετούν.

Σας θέλουμε και εσάς αρωγό για την υγιή διατήρηση του ανθρωπίνου δυναμικού του Τομέα μας αλλά και όλου του Παραρτήματος”.

Την ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του ΕΚΑΒ μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιστολή

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR