Επίσκεψη της Διοίκησης ΠΥ Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα


Ο Διοικητής των πυροσβεστών υπηρεσιών Λακωνίας Πύραρχος κύριος Γεώργιος Αλικάκος, με την ευκαιρία τακτοποίησης θεμάτων σχετικά με την ίδρυση εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων στην Λακωνία, επισκέφτηκε τον Δήμο Ευρώτα.
Ο κύριος Διοικητής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π. Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχο κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βέρδο αρχικά στην τοπική κοινότητα Κροκεών όπου τους υποδέχθηκε ο τοπικός πρόεδρος κύριος Αλέξανδρος Σταματάκος. Στις Κροκεές, τόπο σχεδιασμού ίδρυσης εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, επισκέφτηκαν το κτίριο στο οποίο σχεδιάζεται η εγκατάσταση του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, συζητήθηκαν οι ανάγκες που θα καλύψει η νέα υπηρεσία και δόθηκαν από τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Λακωνίας οι κατευθύνσεις για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου.
Δεύτερος σταθμός της περιοδείας ήταν ο εθελοντικός πυροσβεστικός σταθμός Μυρτιάς όπου εκεί υποδέχθηκε τους επισκέπτες ο Διοικητής του σταθμού Πυρονόμος κύριος Δαμιλακος Τζανέτος μαζί με εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία στον σταθμό.
Ο Πύραρχος κύριος Αλικακος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον σχεδιασμό και την διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Δήμο Ευρώτα. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι στον Δήμο Ευρώτα είναι απαραίτητη η ίδρυση επαγγελματικής πυροσβεστικής υπηρεσίας λόγω των πολυάριθμων συμβάντων και του στρατηγικού σημείου του Δήμου στον χάρτη της Λακωνίας αλλά προς το παρόν, ο Δήμαρχος Δήμος Βερδος και ο Διοικητής ΠΥ Γυθείου κ. Κ. Γραφάκος έχουν αξιοποιήσει στο ακέραιο την δύναμη των εθελοντών πυροσβεστών και έχουν καλύψει αξιοπρεπώς τις έως τώρα ανάγκες πυροπροστασίας της περιοχής.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ