Επίσκεψη της Διοίκησης ΠΥ Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα


Ο Διοικητής των πυροσβεστών υπηρεσιών Λακωνίας Πύραρχος κύριος Γεώργιος Αλικάκος, με την ευκαιρία τακτοποίησης θεμάτων σχετικά με την ίδρυση εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων στην Λακωνία, επισκέφτηκε τον Δήμο Ευρώτα.
Ο κύριος Διοικητής συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π. Υ. Γυθείου, Αντιπύραρχο κύριο Κωνσταντίνο Γραφάκο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βέρδο αρχικά στην τοπική κοινότητα Κροκεών όπου τους υποδέχθηκε ο τοπικός πρόεδρος κύριος Αλέξανδρος Σταματάκος. Στις Κροκεές, τόπο σχεδιασμού ίδρυσης εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, επισκέφτηκαν το κτίριο στο οποίο σχεδιάζεται η εγκατάσταση του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου, συζητήθηκαν οι ανάγκες που θα καλύψει η νέα υπηρεσία και δόθηκαν από τον Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Λακωνίας οι κατευθύνσεις για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου.
Δεύτερος σταθμός της περιοδείας ήταν ο εθελοντικός πυροσβεστικός σταθμός Μυρτιάς όπου εκεί υποδέχθηκε τους επισκέπτες ο Διοικητής του σταθμού Πυρονόμος κύριος Δαμιλακος Τζανέτος μαζί με εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία στον σταθμό.
Ο Πύραρχος κύριος Αλικακος μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον σχεδιασμό και την διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στον Δήμο Ευρώτα. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι στον Δήμο Ευρώτα είναι απαραίτητη η ίδρυση επαγγελματικής πυροσβεστικής υπηρεσίας λόγω των πολυάριθμων συμβάντων και του στρατηγικού σημείου του Δήμου στον χάρτη της Λακωνίας αλλά προς το παρόν, ο Δήμαρχος Δήμος Βερδος και ο Διοικητής ΠΥ Γυθείου κ. Κ. Γραφάκος έχουν αξιοποιήσει στο ακέραιο την δύναμη των εθελοντών πυροσβεστών και έχουν καλύψει αξιοπρεπώς τις έως τώρα ανάγκες πυροπροστασίας της περιοχής.

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR