Νεοκλής Κρητικός: Αποδίδουμε τιμή στους σύγχρονους ήρωες της μάχης κατά του κορωνοϊού!Γιατροί, Νοσηλευτές, Τραυματιοφορείς, Τραπεζοκόμοι, Καθαρίστριες, Φαρμακοποιοί, Μαίες, Επισκέπτες υγείας και Εθελοντές αποτελούν το δίχτυ προστασίας όλων μας, αυτές τις κρίσιμες ημέρες.
-------------------------------------------------------------------

🔴 Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.


🔸 Αποκτά ιδιαίτερη σημασία φέτος, καθώς η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αγωνίζεται να βρει όπλα για την καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού, αυτού του αόρατου εχθρού που εισέβαλε τόσο βίαια στις χώρες όλου του πλανήτη.

🔸 Στον νομό μας, χάρη σε σας, τους Λάκωνες και τις Λάκαινες, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα (πλην του συντοπίτη μας από τη Μάνη, που εξήλθε προ ημερών από το νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο πλήρως θεραπευμένος).

🔸 Όχι μόνο με την ιδιότητα του εκπροσώπου σας στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και του γιατρού, σας ευχαριστώ, αλλά και σας συγχαίρω. Δείξατε θαυμαστή συνέπεια στην τήρηση των μέτρων προφύλαξης, μέτρα τα οποία ακολουθούμε όλοι, μιας και προέρχονται από τους επιστήμονες, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τους κινδύνους και τους τρόπους αντιμετώπισης.

🔸 Αγαπητοί συμπολίτες, εκλεκτοί φίλοι και φίλες, δεν πρέπει η επιτυχία μας αυτή να μας εφησυχάσει! Συνεχίζουμε την προσπάθεια! Συνεχίζουμε να δείχνουμε έμπρακτα ότι είμαστε υπεύθυνοι πολίτες! Έχουμε γίνει Παγκόσμιο Παράδειγμα. Ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αδυνατούν να ελέγξουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, εμείς καταφέραμε με την υπεύθυνη στάση μας να το πράξουμε!

❗️Τέλος, σας απευθύνω έκκληση για συνέχιση της αιμοδοσίας! Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές! Υπάρχουν συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη. Το αίμα είναι αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Δεν αγοράζεται, δεν πωλείται. Μόνο προσφέρεται! Αυτές τις δύσκολες για όλους ημέρες, με την αλληλεγγύη να κυριαρχεί, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να δώσουμε αίμα!
Νεοκλής Κρητικός Νεοκλής ΚρητικόςΒ Νεοκλής ΚρητικόςΓ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR