ΣΥΡΙΖΑ NE ΛΑΚΩΝΙΑΣ : "Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Πέτρου Δούκα"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - 14/3/20
"Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Πέτρου Δούκα"
Χθες στην πόλη της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας των Αγώνων του Τόκιο. Ο φαντασμαγορικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, με καλεσμένους διάφορους αστέρες του ποδοσφαίρου και του κινηματογράφου, στην παρούσα συγκυρία έπρεπε να αποφευχθεί. Η κοσμοσυρροή που ακολούθησε, πολύ γρήγορα προκάλεσε αποδοκιμασία και αντιδράσεις πανελλαδικά, ενώ θορυβημένη για το γεγονός, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε εκτάκτως την ματαίωση της υπόλοιπης διαδρομής της λαμπαδηδρομίας στην Ελλάδα για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας, όπως η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Είχαμε αποφασίσει να μην μιλήσουμε, παρά το μέγεθος της ευθύνης που βαραίνει την δημοτική αρχή για όσα συνέβησαν χθες, όπως και για το γεγονός της συμμετοχής σε αυτή τη φιέστα του βουλευτή κ. Κρητικού. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μια σοβαρή κρίση και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι η σκληρή αντιπαράθεση. Χρειάζεται ομως ευθύνη από όλους μας, καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν θα μιλήσουμε για το χθεσινό.
Οφείλουμε όμως να πάρουμε θέση για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που ακολούθησαν τα χθεσινα τραγικα γεγονότα. Καλούμε τον κ. Δούκα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς και να ζητήσει άμεσα συγνώμη που εμφανίστηκε αμετανόητος, υπεροπτης, υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του και ουσιαστικά αποκάλεσε ως βλάκες όσους εναντιώθηκαν και άσκησαν κριτική στα χθεσινά γεγονότα.
Την ώρα κ. Δήμαρχε που όλος ο κόσμος έχει κλειστεί σπίτι εξαιτίας μιας πανδημίας, οφείλετε να είστε πολύ προσεκτικός σε αυτά που κάνετε και φυσικά σε όσα λέτε.
Λέτε, για όσους σας έκαναν κριτικη, πως η βλακεία στη χώρα μας δεν έχει όρια. Καταλάβετε όμως και σεις πως και η ανευθυνότητα έχει και τα όρια της, και καλό είναι καμιά φορά να σιωπουμε.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ