ΔΟΥΚΑΣ: Αν κάποιος γνωρίζει κάποιους που έχουν άμεση ανάγκη, ας μας τους υποδείξει και η ανταπόκριση θα είναι άμεση!Μίλησα ξανά προλίγου με την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Γεωργία Ζαχαράκη!

1. Έχουμε αναζητήσει με τις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου, και σε πολύ στενή συνεργασία με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και την Ιερά Μητρόπολη και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, αν υπάρχουν άτομα στο Δήμο μας που να χρειάζονται σίτηση, πέρα από αυτούς που είναι ήδη καταγεγραμμένοι στα μητρώα μας και ήδη σιτίζονται!
Με διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ούτε κάποιος συμπολίτης μας έχει υποδείξει κάποιους που ‘πεινάνε’, ή που έχουν ειδική ανάγκη!


—Αν κάποιος γνωρίζει κάποιους που έχουν άμεση ανάγκη, ας μας τους υποδείξει και η ανταπόκριση θα είναι άμεση!

2. Για την πιό αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταστάσεων, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχουν ενταχθεί όλοι οι υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, του Κέντρου Κοινότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

3. Στα μέτρα του δυνατού, ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε και κάποια βασική ψυχολογική υποστήριξη σε όσους συμπολίτες μας έχουν εξαιρετική ανάγκη από τέτοια στήριξη.

4. Όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη, ήδη μπορούμε να παραδίδουμε στο σπίτι, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, από εργαζόμενους του Δήμου και ομάδες εθελοντών.

5. Ουσιαστικό ρόλο στη προσπάθεια αυτή θα έχουν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι κληρικοί της Ιεράς μας Μητρόπολης που ήδη συμπαρίστανται σε όσους έχουν ανάγκες και μπορεί να μας ενημερώνουν για όποιες έκτακτες ανάγκες προκύψουν στις περιοχές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τηλεφωνικά κέντρα της Πρόνοιας παραμένουν ανοιχτά, στο 2731029082 και 2731022226, εσωτ. 123.

Η Αντιδήμαρχος Γεωργία Ζαχαράκη πραγματικά ‘νοιάζεται και εργάζεται’ και ζητά την συνεργασία και τη στήριξη όλων.
Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε σπίτι! 💪👊

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR