Το θέμα εκπροσώπησης των τοπικών κοινωνιών στα Δ.Σ. των νοσοκομείων έθεσε εκ νέου ο περιφερειάρχης, σε σύσκεψη στην Π.Ε. Λακωνίας για τον κορωνοϊό

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκαλεί η εξάπλωση του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στη Σπάρτη, σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Ο περιφερειάρχης, αφού ανέλυσε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Περιφέρεια και τις υπηρεσίες της, εξέφρασε -για μία φορά ακόμα- την απογοήτευση και την λύπη του “για την απουσία εκπροσώπησης των τοπικών κοινωνιών, δήμων και Περιφέρειας, στα Δ.Σ. των νοσοκομείων”.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας, η παρατήρησή του αυτή αποτελεί επί της ουσίας “κραυγή αγωνίας” καθώς “δεν μπορεί να μην μετέχουν, να αποκλείονται οι τοπικές κοινωνίες”.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5493126

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ