Η Περιφέρεια συνδράμει την Πυροσβεστική Υπηρεσία εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδουΠίστωση 200.000 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου η τελευταία να προβεί στην αγορά σωλήνων πυρόσβεσης, αλλά και να έχει την δυνατότητα ετοιμότητας των οχημάτων της εν όψει της επόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Την πιο πάνω δέσμευση ανέλαβε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας προς τον συντονιστή επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υποστράτηγο (ΠΣ) Γιάννη Πετρούτσο και τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου, στην Τρίπολη.

Επιπλέον η Περιφέρεια θα αναλάβει και τον καθαρισμό των δασικών δρόμων τους οποίους θα της υποδείξει με σχετικό υπόμνημά του ο περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. στην Πελοπόννησο.

“Ως Περιφέρεια, έχουμε ήδη διαθέσει ένα πολύ σημαντικό ποσόν από το ΕΣΠΑ, περί τα 2.000.000 ευρώ, για την αγορά καινούργιων πυροσβεστικών οχημάτων, ώστε να υπάρξει ανανέωση του στόλου και ο διαγωνισμός γίνεται από την Υπηρεσία” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ακολούθησε, παρουσία και του αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιου, σύσκεψη που αφορούσε την προετοιμασία για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, με αντικείμενο συζήτησης, μεταξύ άλλων, τις υδατοδεξαμενές, τους κρουνούς, τα οχήματα και τα άλλα μέσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR