Βελτίωση Αγροτικού δρόμου Βαλτάκι – Αγία Μαρίνα Αγίου Νικολάου Δ.Ε Βοιών

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου Βελτίωση Αγροτικού δρόμου «Βαλτάκι – Αγία Μαρίνα» Αγίου Νικολάου Βοιών, συνολικού προϋπολογισμού 409.035,19 €.

Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Η Δημοτική Αρχή εκπόνησε τη μελέτη του έργου και εξασφάλισε τις απαραίτητες εγκρίσεις, προκειμένου ο φάκελος να είναι πλήρης για να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER».

Η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου αφορά στη βελτίωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού «Βαλτάκι – Αγία Μαρίνα» Αγίου Νικολάου Βοιών με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. Το συνολικό μήκος της υφιστάμενης (προς βελτίωση) αγροτικής οδού είναι περίπου 2,800,00 μ. με συνολικό πλάτος καταστρώματος 5,50 μ. που αναλύεται σε πλάτος οδοστρώματος 2,75 μ. ανά κυκλοφοριακή κατεύθυνση.

Επίσης προβλέπεται οριζόντια σήμανση (διαγράμμιση), κατακόρυφη σήμανση (κυκλοφοριακές πινακίδες) και διατάξεις ασφάλισης (στηθαία) της βελτιούμενης οδού.

Για την αντιπλημμυρική προστασία της νέας οδού προβλέπεται η κατασκευή τριγωνικής χωμάτινης τάφρου στις περιοχές των ορυγμάτων και παροχέτευση των ομβρίων της ανάντης περιοχής με τεχνικά (σωληνωτοί οχετοί).

Το εν λόγω έργο, θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβασή τους στον τόπο εργασίας τους και τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων (εύκολη πρόσβαση μηχανών και διακίνηση της παραγωγής) και αφετέρου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR