Αρνητικό το δείγμα σε εργαζόμενο του Δήμου Μονεμβασίας - Νέο πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών με στόχο την πρόληψη & προστασία της δημόσιας υγείας


Ο Δήμος Μονεμβασίας, σας ενημερώσει ότι κανένα κρούσμα κορωναϊού δεν έχει σημειωθεί σε εργαζόμενο του, δεδομένου ότι το δείγμα που εστάλη προς εξέταση, βρέθηκε αρνητικό στη νόσο.

Σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τους αρμόδιους φορείς, κρίνει σκόπιμη την λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου ως ακολούθως:
Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις που απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και ραντεβού.
Το πρωτόκολλο του Δήμου θα λειτουργεί στην είσοδο του Δημαρχείου για επείγουσες υποθέσεις και γι αυτές που έχουν καταληκτική ημερομηνία διεκπεραίωσης.
Το κοινό θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις οδηγίες του αρμοδίου υπαλλήλου που θα βρίσκεται στην είσοδο τηρώντας απαρέγκλιτα τους ατομικούς κανόνες υγιεινής.
Για τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να καλείτε στο 2732360500 ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για την διευκόλυνση της εξ αποστάσεως επικοινωνίας (email ή τηλεφωνική κλήση), παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ενότητα Ονομαστικός Τηλεφωνικός Κατάλογος Δήμου Μονεμβασιάς της παρούσας ιστοσελίδας όπου υπάρχουν αναρτημένα όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του προσωπικού του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ