ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟ 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΘΝΩΝΣυμμετοχή Γυμνασίου & Λυκείου Σκάλας στο 3 ο Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών

Ο Δήμος Ευρώτα συγχαίρει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και Λυκείου Σκάλας για την συμμετοχή και την αξιόλογη παρουσία τους στο 3 ο Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών (AMLMUN 2020), που διεξήχθη στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020.
Το συνέδριο, του οποίου η ατζέντα αφορούσε κυρίως θέματα «Human Trafficking», τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Την έναρξη του συνεδρίου έκανε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών.
Οι μαθητές μιλώντας αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα κλήθηκαν να συζητήσουν και να αναλύσουν διεθνή ζητήματα, αλλά και να ψηφίζουν νόμους πάνω σε αυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές, που έλαβαν μέρος στο συνέδριο, χρειάστηκε να μελετήσουν πολύ και να προετοιμαστούν για αρκετό καιρό με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους εκτός ωρολογίου προγράμματος.
Ο Δήμος Ευρώτα αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του και την υποστήριξη του σε αυτήν την πρωτοβουλία κατέβαλε ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των μαθητών και καθηγητών. Αντιλαμβανόμενοι όλοι τα σημαντικά οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές, κυρίως, από τέτοιες εμπειρίες, ο Δήμος Ευρώτα θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους.
ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΤΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ-ΣΚΑΛΑΣ-ΣΕ-ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR