35 Περιπολικά και άλλο υλικό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην ΕΛΑΣ



Συνολικά 35 νέα περιπολικά διατίθενται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Από τα εν λόγω οχήματα, που η Περιφέρεια έχει προμηθευτεί με κονδύλια από το ΕΣΠΑ, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας παρέδωσε σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου, στον γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα τα πρώτα 14 -από τα οποία τα 7 προορίζονται για την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και τα άλλα 7 για την αντίστοιχη Διεύθυνση της Μεσσηνίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν και τα υπόλοιπα 21 περιπολικά και στις υπόλοιπες τρεις Διευθύνσεις Αστυνομίας -από 7 στην κάθε μία- στις Π.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Επιπλέον, μέσω ΕΣΠΑ η Περιφέρεια θα προμηθευτεί -και θα διαθέσει προς τις Διευθύνσεις Αστυνομίας- ακόμα 20 οχήματα SUV, ενώ από τον δικό της προϋπολογισμό θα αγοράσει άλλα 5 βαρέος τύπου SUV που θα διατεθούν στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια (ΟΠΚΕ κλπ).

Σημειώνεται, τέλος, ότι ξεκινά ήδη και η παράδοση από την Περιφέρεια στις Διευθύνσεις Αστυνομίας στις 5 Π.Ε. 6 συσκευών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας, καθώς και 55 ασύρματοι πομποδέκτες.

“Προσφέρουμε σε αυτούς που καθημερινά μας προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας” σημείωσε ο περιφερειάρχης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι τα εν λόγω οχήματα και το λοιπό υλικό που διαθέτει η Περιφέρεια για την Ελληνική Αστυνομία “συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και στην ασφάλεια των αστυνομικών, των οποίων ενισχύεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση”.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ