Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση του δρόμου Νεάπολης-Παλαιόκαστρου


Ο Δήμος Μονεμβασίας πληροφορεί τους κατοίκους της Δ.Ε. Βοιών ότι υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του Δήμου Μονεμβασίας, συνολικού προϋπολογισμού 182.648,21 €.

Η Δημοτική Αρχή εκπόνησε τη μελέτη του έργου και εξασφάλισε τις απαραίτητες εγκρίσεις προκειμένου ο φάκελος να είναι πλήρης για να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Σ.Α.Ε.Π 526 της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Συντήρηση–επισκευή–βελτίωση συγκοινωνιακών έργων Π.Ε Λακωνίας» και από πόρους του Δήμου ύψους 388.000,00 €.

Η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου αφορά σε εργασίες διαμόρφωσης διατομών, τεχνικών έργων, τσιμεντόστρωσης της χωμάτινης οδού σε μήκος 1.700 μ. μέσου πλάτους 5,00 μ., καθώς και κατασκευή χαμηλού στηθαίου προστασίας από οπλισμένο σκυρόδεμα τόσο στην εσωτερική πλευρά (βραχοπαγίδα), όσο και στην εξωτερική πλευρά του δρόμου.

Το εν λόγω έργο θα συμβάλει αφενός στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής, διευκολύνοντας την ασφαλή πρόσβασή τους στον τόπο εργασίας τους και στο λιμάνι και αφετέρου στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με θετικές επιπτώσεις στο τοπικό εισόδημα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR