Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας - ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας « Χείλων ο Λακεδαιμόνιος », πραγματοποίησαν με επιτυχία, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με σύμπνοια, ομόνοια και χαμόγελα για την επαναλειτουργία της Ένωσης, την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος και μέλος της Ένωσης, π. Λάζαρος Σκάγκος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας, κ. Απόστολος Παπατσίρος.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν η κα Γεωργία Πολυμενάκου, η οποία κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο του κ. Γιώργου Καραγιαννάκου.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους της Ένωσης για την παρουσία τους, τις ευχές και την ενθάρρυνση που μας έδωσαν για τη συνέχιση του έργου μας, όπως επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον π. Λάζαρο Σκάγκο για την Ευλογία και τις ευχές του, καθώς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την κα Σταυρούλα Σαμαηλίδου για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Γεώργιο Καραγιαννάκο για την προσφορά του δώρου.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Κουφός

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR