Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας - ΕΝΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας « Χείλων ο Λακεδαιμόνιος », πραγματοποίησαν με επιτυχία, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, με σύμπνοια, ομόνοια και χαμόγελα για την επαναλειτουργία της Ένωσης, την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος και μέλος της Ένωσης, π. Λάζαρος Σκάγκος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Λακωνίας, κ. Απόστολος Παπατσίρος.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν η κα Γεωργία Πολυμενάκου, η οποία κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο του κ. Γιώργου Καραγιαννάκου.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους της Ένωσης για την παρουσία τους, τις ευχές και την ενθάρρυνση που μας έδωσαν για τη συνέχιση του έργου μας, όπως επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον π. Λάζαρο Σκάγκο για την Ευλογία και τις ευχές του, καθώς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την κα Σταυρούλα Σαμαηλίδου για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Γεώργιο Καραγιαννάκο για την προσφορά του δώρου.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Κουφός

Σχόλια

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

GREEKEXPORTS.GR

E-INFO.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ήρθε η στιγμή να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την επιστροφή της Μεταρρυθμιστικής Σοσιαλδημοκρατίας στην πολιτική ζωή

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Προσοχή! Ενημέρωση των κυνηγών σχετικά με την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας

Δήμος Νταλιάνης: Στις καλένδες η ενιαία παράκαμψη Σκάλας Βλαχιώτη;