Δότης μυελού των οστών ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος ΒερούτηςΕκδήλωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, με διοργανωτές τον Δήμο Ευρώτα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και τον Σύλλογο Ολυμπιονικών της Ελλάδας.

Η εκδήλωση, με τίτλο “Εκστρατεία για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής” -στην οποία παρευρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης- περιελάμβανε τουρνουά μπάσκετ αγοριών, με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Αρη Σκάλας, του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, καθώς και βράβευση του Ολυμπιονίκη καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Οσο τα παιδιά αγωνίζονταν, οι γονείς τους και οι άλλοι θεατές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τον αναπληρωτή καθηγητή Στέλιο Γραφάκο, γιατρό και επιστημονικό πρόεδρο του συλλόγου “Οραμα Ελπίδας”, για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του εν λόγω συλλόγου, καθώς και για την απλή και ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Αρκετοί ενήλικες, μεταξύ τους κι ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Την ευθύνη της παραγωγής, της οργάνωσης και της παρουσίασης της εκδήλωσης, είχαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σταθόπουλος και Αρης Καλογεράκης, καθώς και ο διοικητής της Π.Υ. Γυθείου αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Γραφάκος.

Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR