Με επιτυχία η εκδήλωση του δήμου Σπάρτης για την παρουσίαση δύο βιβλίωνΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη αίθουσα της Πνευματικής Εστίας η παρουσίαση βιβλίων για την Αρχαία Σπάρτη, όπου διοργάνωσε ο δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης και το σύλλογο «Θυγατέρες της Πηνελόπης». Πρόκειται για τα βιβλία «Ο τελευταίος Αγαμέμνων – Περί Σπάρτης και του μεγάλου βασιλέως Κλεομένη (Α΄)» του Σωτήρη Γλυκοφρύδη και «Το Πνεύμα της Αρχαίας Σπάρτης» του Νέστορα Κουράκη.

«Είναι συγκινητικό ότι δύο άνθρωποι οι οποίοι δεν γεννήθηκαν στην Σπάρτη αποφάσισαν να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς ένα πολύ απαιτητικό ταξίδι στην Ιστορία», είπε στο καλωσόρισμά της η κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, αντιδήμαρχος του δήμου Σπάρτης.

Ύστερα, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο επίτιμος έφορος αρχαιοτήτων κ. Γιώργος Σταϊνχάουερ και οι έγκριτοι συγγραφείς κ. Σωτήρης Γλυκοφρύδης και κ. Νέστορας Κουράκης με συντονιστή τον κοσμοπολίτη συγγραφέα και εκδότη κ. Χρήστο Ζαμπούνη, μίλησαν για τα βιβλία που αναφέρονται σε γεγονότα - σταθμούς στην εξέλιξη της Σπάρτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Λακωνίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κ. Νεοκλής Κρητικός.

Αναμφίβολα ήταν μια πολύ επιτυχημένη παρουσίαση, με έντονο ενδιαφέρον από όλους.

Ο Δήμος Σπάρτης ευχαριστεί θερμά όλους όσους υποστήριξαν τη διοργάνωση αυτή.

Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR