Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη στη Μάνη





Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο. Όπως είδαμε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» εχθές Σάββατο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του εκδότη του Πρώτου Θέματος στον Κότρωνα στην Μάνη – το μέρος που αγαπούσε και ο ίδιος διάλεξε για την ταφή του – όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του.

Συγκινημένη η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Θέμο: «Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά μόνο όταν τους ξεχνάς. Ξέρετε αισθάνομαι λίγο τύψεις όταν φεύγει ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και φεύγει από τη σκέψη μου. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που αγαπήσαμε, όπως τον Θέμο Αναστασιάδη… Πρέπει να βρίσκουμε αφορμές να θυμόμαστε ανθρώπους που έχουμε αγαπήσει».

«Σε αυτή τη γη υπάρχει λίγο χώμα για τους νεκρούς μας… Δεν μπορούν να θαφτούν όλοι… Γ’ αυτούς, όμως, που “κοιμούνται” εδώ το νερό περισσεύει”. Μουσκεμένη ματιά, φωνή χαρισάμενη, μαζί με ποτήρια ψηλά στην μνήμη σου… Δυο σοκολάτες αμυγδάλου κέρασμα από χέρια παιδικά, λευκά τριαντάφυλλα, μαύρισε η ζωή μας…» ήταν τα λόγια που αναφέρθηκαν στο μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη και ράγισαν καρδιές.

ΠΗΓΗ: https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mazi-sou/mazi-sou-savvatokyriako-sygkinisi-sto-mnimosyno-tou-themou-anastasiadi-stin-mani-video/1001665/

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ