Γιατί δεν πουλάς το ελαιόλαδο σου 22,95 δολάρια τα 250ml; BINTEO

Μέσα από την ενημερωτική εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε 30/1 στο διοικητήριο 
 Λακωνίας και που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης, η Π.Ε Λακωνίας και ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, αποδείχθηκε ότι μόνο τα ελαιόλαδα με ισχυρισμό υγείας μπορούν να έχουν υψηλές τιμές στο εμπόριο.
Αυτό σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη συλλογή και μεταφορά του ελαιοκάρπου, κατά την έκθλιψη και την αποθήκευση του ελαιολάδου.
Μίλησαν: Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Dr. Νίκος Κρημνιανιώτης συντονιστής του έργου για το πρόγραμμα Aristoil, η Dr Μέλλιου Ελένη ,(ΕΚΠΑ Φαρμακευτικό τμήμα), για τις "πολυφαινόλες του ελαιολάδου και τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τον ισχυρισμό υγείας, ο Αν. Κααθηγητής Μαγιάτης Προκόπης (ΕΚΠΑ Φαρμακευτικό τμήμα), για τις κλινικές μελέτες και σύγχρονα πειραματικά δεδομένα για τις θεραπευτικές εφαρμογές του υψηλού φαινολικού ελαιολάδου και τις προοπτικές του ελαιολάδου ως προϊόν φαρμακείου για την προστασία της υγείας, 
η Επ.Καθ. Ενδρά Πάολα Ρόχας Χιλ, (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,) για την Επίδραση της διατροφικής παρέμβασης με ελαιόλαδο, πλούσιο σε ελαιοκανθανόλη/ελεασίνη, σε αιματολογικού και κυτταρικούς δείκτες ασθενών με Χρόνια  Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ) και Μονοκλωνική Γαμμαπάθεια Αδιεκρίνιστης Σημασίας (MGUS=.
Και έκλεισε ο Dr Νίκος Κρημνιανιώτης λέγοντας για την Μεσογειακή οργάνωση ελαιοπαραγωγών, ARISTOIL MED CLUSTER και τις προϋποθέσεις ένταξης και παραμονής στο πρόγραμμα αλλά και για το εμπορικό σήμα ARISTOIL ως διαβατήριο σε νέες αγορές.
Να τονίσουμε ότι στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Δήμος Σπάρτης επί δημαρχίας Β.Βαλιώτη, ενώ ο κ.Κρημνιανιώτης ζήτησε από τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα να στηρίξει μέσω Διεθνών Funds το σημαντικό αυτό έργο.Σχόλια

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΤΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

EURONICS

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

EINFO.GR