Γιατί δεν πουλάς το ελαιόλαδο σου 22,95 δολάρια τα 250ml; BINTEO





Μέσα από την ενημερωτική εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε 30/1 στο διοικητήριο 
 Λακωνίας και που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης, η Π.Ε Λακωνίας και ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, αποδείχθηκε ότι μόνο τα ελαιόλαδα με ισχυρισμό υγείας μπορούν να έχουν υψηλές τιμές στο εμπόριο.
Αυτό σημαίνει χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη συλλογή και μεταφορά του ελαιοκάρπου, κατά την έκθλιψη και την αποθήκευση του ελαιολάδου.
Μίλησαν: Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Dr. Νίκος Κρημνιανιώτης συντονιστής του έργου για το πρόγραμμα Aristoil, η Dr Μέλλιου Ελένη ,(ΕΚΠΑ Φαρμακευτικό τμήμα), για τις "πολυφαινόλες του ελαιολάδου και τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τον ισχυρισμό υγείας, ο Αν. Κααθηγητής Μαγιάτης Προκόπης (ΕΚΠΑ Φαρμακευτικό τμήμα), για τις κλινικές μελέτες και σύγχρονα πειραματικά δεδομένα για τις θεραπευτικές εφαρμογές του υψηλού φαινολικού ελαιολάδου και τις προοπτικές του ελαιολάδου ως προϊόν φαρμακείου για την προστασία της υγείας, 
η Επ.Καθ. Ενδρά Πάολα Ρόχας Χιλ, (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,) για την Επίδραση της διατροφικής παρέμβασης με ελαιόλαδο, πλούσιο σε ελαιοκανθανόλη/ελεασίνη, σε αιματολογικού και κυτταρικούς δείκτες ασθενών με Χρόνια  Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ) και Μονοκλωνική Γαμμαπάθεια Αδιεκρίνιστης Σημασίας (MGUS=.
Και έκλεισε ο Dr Νίκος Κρημνιανιώτης λέγοντας για την Μεσογειακή οργάνωση ελαιοπαραγωγών, ARISTOIL MED CLUSTER και τις προϋποθέσεις ένταξης και παραμονής στο πρόγραμμα αλλά και για το εμπορικό σήμα ARISTOIL ως διαβατήριο σε νέες αγορές.
Να τονίσουμε ότι στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Δήμος Σπάρτης επί δημαρχίας Β.Βαλιώτη, ενώ ο κ.Κρημνιανιώτης ζήτησε από τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα να στηρίξει μέσω Διεθνών Funds το σημαντικό αυτό έργο.































Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ