Τα παιδιά της ΛΑΚΩΝΙΑΣ παίζουν Μπάσκετ για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ 16/2



Τα παιδιά της ΛΑΚΩΝΙΑΣ παίζουν Μπάσκετ για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ…
…και οι γονείς & οι προπονητές τους γίνονται Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών

Ο Δήμος Ευρώτα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και των Ολυμπιονικών της Ελλάδας, φέρνει την Εκστρατεία για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη ,την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 10:00πμ.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Εκστρατείας για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα, θα διεξαχθεί το ομώνυμο Τουρνουά Μπάσκετ Αγοριών με την συμμετοχή των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Άρη Σκάλας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Σπάστης ,ενώ στο τέλος αυτού θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Βολών “BIG SHOES Shooting Stars”

Παράλληλα θα τιμηθεί ο Εμβληματικός Ολυμπιονίκης κ. Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας Καλαθοσφαιριστής που έχει κερδίσει το Triple Crown τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θεατές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και την απλή και ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη.
Η Ενημέρωση θα γίνει από τον αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρό και επιστημονικό Πρόεδρο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» κύριο Στέλιο Γραφάκο.
Την παραγωγή, την οργάνωση και την παρουσίαση έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σταθόπουλος και Άρης Καλογεράκης καθώς και ο Κώστας Γραφάκος Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
• Ο IONIΟN FM ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Ελλάδος και τη εκπομπή MATERIALE SPORTIVO του δημοσιογράφου και ιδρυτή της Εκστρατείας του Ροζ Φύλλου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που αναζητά το υλικό που μας δίνει έμπνευση στην ζωή και αναζητά την καλύτερη αθλητική είδηση της ημέρας.

• Το μεγάλο Μπασκετικό Portal AGAPOTOBASKET

• Το site draseispoliton.gr ο ιστότοπος που αναζητά και αναδεικνύει κάθε σημαντική, εθελοντική δράση με επίκεντρο τον άνθρωπο.


Όλοι εμείς και όλοι εσείς θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας που θα αγωνιστούν για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ με το δικό μας σύνθημα

Δώσε Ελπίδα Δώσε Ζωή Μπορείς!!!

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ